Ladda hem Pato Pooh – ”The I Work Hard Chronicles”!

Pato Pooh - The I Work Hard ChroniclesEfter framångar på både internet och radio med låtarna Ahbow, Ahbow Remix #1, Ahbow Remix #2, Rappers Doing Lollipop (med Ricky), On My Way (med Ricky och Lazee) och nu senast streetsingeln Warrior (med Karim Jaouadi) har det äntligen blivit dags för raplöftet Pato Pooh att släppa sin sedan länge framemotsedda fullängdare The I Work Hard Chronicles. Albumet innehåller 18 spår och släpps exklusivt via oss på Whoa.

För den som inte är bekant med Pato Pooh sedan tidigare, kan berättas att han – utöver artistsysslan – bland annat har arbetat mycket som sångskrivare. I detta ingår musikföretaget Deh Din Poik Entertainment, som han startade upp tillsammans med David “Dawouid” Gerges under 2006 i syfte att skriva och producera åt andra i branschen. Just nu är det dock det egna musikskapandet som har högsta fokus, vilket The I Work Hard Chronicles utan tvekan skvallrar om. Kvalitativ, hård och ärlig hiphop att spela på högsta volym vare sig du befinner dig hemma, hos polaren, på gatan eller cruisar runt i bilen.

Ladda hem Pato Poohs album The I Work Hard Chronicles genom direktlänken nedanför låtlistan.

Låtlista:

01. I Might Speak (Intro)
02. I Work Hard ft Ricky
03. Ahbow!
04. On My Way ft Lazee & Ricky
05. Musicx
06. Falling Star
07. Young @ Heart ft Charlie
08. Follow Me
09. Warrior ft Karim Jaoudi
10. A Friend In Me ft Sepideh Vaziri
11. Say Goodbye ft Ricky
12. Blowing Up (Keep Pushing)
13. Brother
14. Higher
15. SMS 09 ft Beldina Malaika
16. Blissfull Insanity
17. Children of 2Day
18. Soy De La Calle ft Advance Patrol & Cestar (Bonus)

LADDA HEM ALBUMET GENOM ATT KLICKA HÄR

För mer info och kontakt besök:
www.myspace.com/patopoohddp
www.dehdinpoik.com

 

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2009/05/01/ladda-hem-pato-pooh-the-i-work-hard-chronicles/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Forumtråd: [Audio] Pato Pooh – ”The I Work Hard Chronicles”. UTE NU!

Läs mer: