Videoklipp med Pato Pooh, Promoe och Far & Son

Pato PoohEtt par dagar in i februari släppte Pato Pooh sin singel On My Way, med gästande Ricky och Lazee. Det tog ett tag, men nu är även videon här. Kolla in den nedan! Håll också utkik efter streetsingeln Warrior som dyker upp i slutet av mars (med tillhörande video i början av april).

Promoe är en annan rappare som snart släpper nytt material i form av soloskivan Kråksången (hans första någonsin på svenska). Tidigare idag postade Axel Björklund på På Stan ett klipp där Looptroop Rockers-medlemmen framför en exklusiv vers från den osläppta låten Bondfångeri. Mycket trevligt! Undertecknad efterlyser mer såna här initiativ/överraskningar från artister runtom i Sverige.

Vi avslutar med ett lustigt klipp som spridit sig som en löpeld på nätet det senaste dygnet. Det handlar om den svenska hiphopduon Far & Son (blir aktuella med albumet Ett hjärta av brons senare i vår) och deras intervju med barnprogrammet REA, som nog inte riktigt blev som SVT först hade tänkt sig. Medlemmarna Simon Gärdenfors och Frej Larsson är i högform och radar upp den ena spontana/klockrena kommentaren efter den andra…

Forumtrådar:
[Video] Pato Pooh feat. Ricky & Lazee – ”On My Way”
[Video] Promoe kickar ny vers från en osläppt låt
[Video] – Far & Son – Bakom Kulisserna (REA Intervju)

Läs mer: