Pato Pooh & Ricky – Moving Along

Under 2010 har Pato Pooh uppträtt i länder som Norge, Finland, Polen och Lettland samt fått stor uppmärksamhet för låten Follow Me, vars video nyss passerade 1 miljon views på youtube. Rapparen jobbar nu stenhårt på sitt kommande album och släpper den nya singeln Kill CUPid (producerad av PabloPaz och co-producerad av Gameboiii) i mitten av februari (förhandslyssna på låten i ”En kärleksattack på svensk hiphop” imorgon fredag). Vid sidan av detta planeras ett återbesök i Polen samt en turné i artistens hemland Chile, där även en spansk singel tillsammans med Ricky och Zaturno (Chiles största rappare just nu) kommer att ges ut.

Veckans mp3, Moving Along, var ursprungligen tänkt till Pato Poohs och Rickys gemensamma EP (release i slutet av 2011) men som till slut inte rymdes. Låten är producerad av Charlie Kågell, som tidigare bland annat legat bakom hits som Patos Ahbow, Tinie Tempahs Written In The Stars, Adam Tenstas & Lazees Young And Restless och Näääks Näääkish va namnet. Mastringen har SoSmoove stått för. Hoppas ni diggar!

Klicka här för att ladda ned låten

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2010/12/09/pato-pooh-and-ricky-moving-along/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till våra mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Relaterade länkar och information:
www.patopooh.com
www.myspace.com/patopooh
www.twitter.com/patopooh
www.youtube.com/patopoohtv
www.youtube.com/ddptv

Forumtråd: [Veckans MP3] Pato Pooh & Ricky – Moving Along

Läs mer: