Industrin med Grega – Enkel man

Industrin med Grega - Enkel manIndustrin är en grupp från Västerort i Stockholm bestående av bröderna Makkan & Elle Mantere, KUB och Jaeger, som spelat in musik i olika konstellationer sedan sent 90-tal. Under årens lopp har de bland annat synts och samarbetat med namn som Daltone, Grega, Dj Ljudas, EKP och Änch&Mäch, fokuserat på diverse egna soloprojekt samt släppt materialet Industrin (självbetitlad demo, 2004) och Blandat & Osläppt (samling, 2006). De flesta kommer nog dock främst ihåg dem för 2007 års populära streetsingel Vi kan bara le, som fick mycket speltid på flertalet radiostationer efter sin release på Kingsize Magazine.

Under förra året genomförde Industrin massor av liveuppträdanden runt om i landet och mycket tid spenderades framförallt tillsammans i studion. Frukten av detta kommer att bli det kommmande mixtapet Perez (som släpps inom kort) och det är därifrån som vi hämtat den här veckans mp3. Enkel man är den sprillans nya singeln från Industrin som släpps exklusivt genom oss på Whoa. På låten hörs Makkan, Elle och Grega (som förövrigt har en hel del spännande på gång) och produktionen den står Erow för (en producent från Helsingfors som även han är delaktig i kollektivet). I vår släpper även Jaeger & KUB sitt engelskspråkiga projekt FutuRetro EP på egna bolaget Swingin Hut records.

Direktlänk för nedladdning

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2009/04/09/industrin-med-grega-enkel-man/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till våra mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Relaterade länkar:
www.industrin.se
www.myspace.com/industrin
www.swinginhut.com

Forumtråd: [Veckans MP3] Industrin med Grega – Enkel man

Läs mer: