Industrin – ”Enkel man” och Lazee & J-Son – ”Pusherman” (videor)

För en dryg månad sedan släppte vi Industrins Enkel man som veckans mp3 på Whoa. Låten hyllades av många och nu finns en video till den ute på youtube, eller ”gatufilm” som killarna själva väljer att kalla klippet. Gästar på låten gör sångaren Grega, som för övrigt har fått en hel del fin kritik för sin senaste solosingel. Kolla på videon till Enkel man nedan!

Idag släpptes ytterligare en skön video som även den är värd att kolla in. Ett samarbete mellan Fantabolous Music och Same Blood Entertainment i form av en collabo mellan rapparna Lazee och J-Son. Låten heter Pusherman och finns sedan tidigare för nedladdning på Lazees aktuella mixtape First Class Five Stars.

Relaterade länkar:
www.myspace.com/industrin
www.myspace.com/mrlazee
www.myspace.com/jsonsb

Forumtrådar:
[Video] Industrin – Enkel man
[Video] Lazee ft. J-Son – Pusherman

Läs mer: