NKOTBvsLJUDAS – Kasta molotov

NKOTBvsLJUDASAllt medan Industrin drar ned hyllningar för sin Perez netplay (ett gäng låtar från det snart släppta Perez mixtape ) fortsätter nu även några av gruppmedlemmarna att imponera på annat håll. Ett sådant projekt är NKOTBvsLJUDAS, bestående av Elle och Makkan (Markus af Industrin) från Industrin samt DJ Ljudas från MIR Crew. Enligt artisterna själva blandas trummor och bas med finskt propagandatango, där den som inte skakar nacken till musiken antingen ”är döv eller har dykt i för grunt vatten”. En sorts ”ADHD-musik” som uppstått efter att många efterfrågat hårdare beats från trion.

Tillsammans har Ljudas och bröderna Mantere gjort musik sedan sent 90-tal men inte släppt något officiellt under samma namn. Istället har de utvecklats på olika håll med blandade samarbeten och releaser, där Kasta molotov nu blir den första låten i detta aktuella flerspårsprojekt.

Direktlänk för nedladdning

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2009/09/24/nkotbvsljudas-kasta-molotov/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till våra mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Relaterade länkar & information:
www.myspace.com/industrin
Ladda hem Perez netplay här.

Forumtråd: [Veckans MP3] NKOTBvsLJUDAS – Kasta molotov

Läs mer: