Ladda hem Industrins ”Perez Netplay”!

Industrin - Perez netplayIndustrin är en grupp från Västerort i Stockholm bestående av bröderna Makkan & Elle, KUB och Jaeger, som spelat in musik i olika konstellationer sedan sent 90-tal. De flesta kommer nog främst ihåg dem för 2007 års populära streetsingel Vi kan bara le, eller Enkel man som var veckans mp3 hos oss i april tidigare i år.

Inom kort släpps det framemotsedda Perez Mixtape med allt från singelsläpp till exklusiva verser, inspelade mellan 2006 och 2009 över beats från SwingTech, EKP och Erow. Verket är ihopsatt av Dj Ljudas och bjuder på gäster som Mächy, DC, Daltone, Grega och Dangeross bakom mikrofonen.

I väntan på Perez Mixtape kan vi idag presentera en exklusiv försmak på den kommande releasen i form av Perez Netplay. Sammanlagt sex spår som inte bara bådar gott inför framtiden utan också slår fast att Industrin är här för att stanna. Skulle materialet falla dig i smaken är ett tips att du dessutom håller utkik efter de kommande projekten från NKOTB vs. Ljudas, Jaeger, Elle och Makkan, som säkerligen kommer att hålla samma höga klass som detta släpp.

Ladda hem Perez Netplay genom direktlänken nedanför låtlistan.

Låtlista:
01. Industrin med Grega – Vinsta (Prod. Erow)
02. Industrin – Dieseltruckar (Prod. SwingTech)
03. Industrin – Trött på allt (Prod. SwingTech)
04. Industrin – Görare (Prod. Erow)
05. Industrin – Vakna (Prod. Erow)
06. Industrin med Grega – Enkel man (Prod. Erow)

Samtliga låtar är inspelade i Industrin, mixade av SwingTech och mastrade av Ljudas.

LADDA HEM NETPLAYEN GENOM ATT KLICKA HÄR

För mer info och kontakt besök:
www.industrin.se
www.myspace.com/industrin
www.swinginhut.com

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2009/09/02/ladda-hem-industrins-perez-netplay/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Forumtråd: [Audio] Industrin – ”Perez Netplay” UTE NU!

Läs mer: