Jay feat. Said Hussein – Flee

JayAtt svensk hiphop mår bra just nu det är det nog inte många som lyckats undgå. Kvalitén på mycket av det som släpps är riktigt hög och det börjar dyka upp nya spännande namn både lite här och var ute i landet. Ett av dessa löften är den blott 16-årige rapparen Jonathan Holmquist aka Jay, från Lidingö i Stockholm.

Jay har, trots sin låga ålder, redan jobbat med producenter som Saska (Mange Schmidt m.fl.) och Collén & Webb (Slick Rick, Beastie Boys, Petter, Ken Ring m.fl.). Han har även uppträtt på SVT (programmet Bobster), Berns, Hoodsfred och UNG08, för att nämna några. Vid sidan av solokarriären ingår han i rapkollektivet/gruppen RawTalent, vars framtid dock är oklar i nuläget.

Den närmaste tiden fokuserar Jay på att göra så mycket bra musik som möjligt, både som producent och rappare. Ett smakprov på detta får vi i form av veckans mp3, Flee, som gästas av 18-årige Said Hussein på sång och gitarr.

Direktlänk för nedladdning

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2009/02/05/jay-feat-said-hussein-flee/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till våra mp3/zip-filer p.g.a för höga kostnader för bandbredd.

Relaterade länkar:
www.myspace.com/Thatkidjay
www.myspace.com/Saidhussein

Forumtråd: [Veckans MP3] Jay feat. Said Hussein – Flee

Läs mer: