Glidish – Dagdrömmer

Varje torsdag sedan sju år tillbaka presenterar och uppmärksammar vi som bekant ny svensk hiphop här på Whoa. Denna gång sätter vi luppen på en rappare från Borlänge som gjort hiphop i snart åtta år och samarbetar/samarbetat med artister som Prop Dylan, Petter, Fjärde Världen och Houman Sebghati. Glidish, eller Christoffer som han egentligen heter, släppte debutalbumet Stämplad i höstas och är nu redo att fortsätta sin musikaliska resa med albumet Halvblodsprinsen.

Den kommande fullängdaren produceras helt och hållet av utav Josef Mauritzson som i vanliga fall hittas som producent och rappare i gruppen Bullit. I samband med releasen, som förmodligen blir inom en ganska snar framtid, är en Sverigeturné inplanerad och förhoppningen är så klart att få ut albumet till så många som möjligt där ute.

Veckans mp3, Dagdrömmer, är ett första smakprov från skivan och i vanlig ordning exklusiv för oss på Whoa. Håll till godo!

Klicka här för att ladda ned låten

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2010/05/20/glidish-dagdrommer/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till våra mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Relaterade länkar och information:
www.myspace.com/glidish
www.myspace.com/josefmauritzson

Forumtråd: [Veckans MP3] Glidish – Dagdrömmer

Läs mer: