E.u.g – Still Eug (prod. Ian Bumaye)

E.u.gEugene Michael Epstein a.k.a. E.u.g är en 21-åring från Lund som rappat sedan han var 17. Med en jazzmusiker till pappa (Ed Epstein) och en kusin och samarbetspartner i producenten/artisten Troy Jamz, har musiken alltid haft en central och självklar roll i rapparens liv.

Efter att länge ha varit en del av gruppen DynomicX sattes solokarriären i fokus, där samarbeten bland annat har gjorts med artister och producenter som nämnde Troy Jamz, men också Choys, E.T., Fidel Cashflow (USA), Ian Bumaye, Bank Bunz, Hailee Araya och Goran Capra. Inspirationen till musiken hittas i den egna familjen, omvärlden, politiken, ekonomin och annan musik, allt möjligt helt enkelt.

I framtiden kommer E.u.g att släppa så mycket material som möjligt, till stor del genom Ian Bumaye och Troy Jamz men även Deejay Geels. Mycket tid och pengar kommer dessutom att investeras i den egna labeln Stockhome Records, som han driver tillsammans med just Troy. Som smakprov på vad som komma skall kommer här veckans mp3 Still Eug, exklusivt för alla läsare och användare på Whoa. Produktionen står Ian Bumaye för.

Direktlänk för nedladdning

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2009/10/29/e-u-g-still-eug-prod-ian-bumaye/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till våra mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Relaterade länkar:
www.myspace.com/eujeanius
www.myspace.com/bumayes
twitter.com/deejaygeels

Forumtråd: [Veckans MP3] E.u.g – Still Eug (prod. Ian Bumaye)

Läs mer: