Progress & Obtain feat. Brasi – Help Me

ProgressProgress (Progressive Evolution) är en talangfull rappare från Göteborg som har synts på Whoa förut genom vokala insatser på tidigare uppmärksammade mp3:or som What’s The Definition, Who On The Beat och The Gatherin’. Utöver sin medverkan på större skivsläpp som exempelvis Trainspotters The Duck Tape, Pornos Beaten & Bruised Pt. 2, Phunk 2s Hey Hotshot! och Döna Mixtape, ingår han även i kollektivet La Familia tillsammans med Blindfold, Antone, Matthew, Untitled och Krizz Blizz.

Under 2009 kommer vi att få ta del av många nya låtar från Progress där han samarbetet med olika artister, däribland en EP med gruppen United 4cess samt ett mixtape med Untitled (fullspäckat med mängder av gäster). Redan idag är det dock premiär för en sprillans ny låt där rapparen har hookat upp med 23-årige Obtain (även känd som Dabbe), en rappare/producent från Göteborg som länge fokuserat på beatskapandet men som nu bestämt sig för att ge mer utrymme åt rhymandet igen.

Låten i fråga, Help Me, gästas av Brasi och handlar om deras uppväxter. Brasi lägger första versen, Obtain andra och Progress den tredje. Produktionen står TobaBeats för.

Direktlänk för nedladdning

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2009/04/23/progress-and-obtain-feat-brasi-help-me/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till våra mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Relaterade länkar:
www.myspace.com/dabbeofbeattroopers
www.myspace.com/progressiveevolution

Forumtråd: [Veckans MP3] Progress & Obtain feat. Brasi – Help Me

Läs mer: