Nu förändrar vi Whoa igen

När vi skapade bloggen istället för vår traditionella startsida på whoa var målet att på ett lättare sätt kunna nå ut till alla användare med allt från veckans-mp3 till tips om intressanta trådar i forumen och liknande saker. Ganska snabbt uppstod en del tekniska problem med att ha bloggen som en del av startsidan och därför har vi beslutat oss för att plocka ut bloggen och ha en lösare koppling mellan bloggen och communityn.

Detta innebär att du nu kan nå Whoa via två adresser. Den ena är precis som vanligt www.whoa.nu där du kommer åt communityn och den andra är blog.whoa.nu där man kommer åt bloggen. Vi har försökt att göra navigationen mellan de två sidorna så smidig som det bara går. Och som ni märker så kan man läsa allt det senaste ifrån bloggen direkt på startsidan. Vill man söka efter gamla artiklar, kolla mp3-arkivet eller det vanliga blog-arkivet så får man dock gå till bloggen.

Vi har även fixat så att forum menyn ska gå snabbare, vi har infört paging i forumen och en del andra mindre fixar.

Nyheter och Recensioner

I samband med att vi gör denna förändring så kommer vi också att utöka den redaktionella delen av whoa. Vi har infört en nyhetsdel på startsidan där vi mycket oftare än tidigare kommer att publicera nyheter om allt som händer i hiphop-Sverige och världen. Självklart kommer det hela tiden finnas en koppling till forumen. Som ni kanske märkte började vi redan förra veckan med recensioner.

Vill du tipsa Redaktionen på Whoa.nu om något?
Maila oss på [email protected]

Vill du få din egen skiva recenserad på Whoa.nu?
Skicka en cd-skiva till adressen nedan tillsammans med information om dig och skivan, tex pressmaterial, biografi och diskografi. Vi garanterar inte att alla inskickade skivor blir recenserade och vi returnerar inget inskickat material.

Whoa / 27 Kilobyte
Box 45142
104 30 Stockholm

Har du något att säga om nya startsidan så kan du vädra dina åsikter i denna forumtråd i Allmänt om Whoa.nu

Läs mer: