Nya kategorier och forum på Whoa!

Vi som driver den här communityn för ständigt diskussioner bakom kulisserna om hur vi på bästa sätt kan förbättra och utveckla sidan. Grundtanken har – som ni alla vet – alltid varit att lyfta fram och belysa hiphopkulturen på olika sätt, och denna profil kommer vi givetvis att hålla fast vid även i fortsättningen.

Som bekant lade vi upp en ny, specialutformad startsida häromdan, som gjorde att ni på ett cleant och smidigt sätt kan ta del av allt från recensioner och intervjuer till nyheter rörande svensk- och utländsk hiphop.

Nu kommer så också nästa steg i utvecklingen till att lyfta Whoa ännu en nivå, i form av ett par forum-ändringar som inte bara kommer att förenkla tillvaron utan även stärka vår inriktning mot hiphop ytterligare.

Dessa ändringar har vi genomfört:

  • Forumen ”Svensk hiphop” och ”Utländsk hiphop” har gått från var sitt forum till var sin fristående kategori, med tillhörande underforum. Forumen i båda dessa kategorier går under namnen ”Allmänt” och ”Audio & Video”. Tanken är alltså att alltså att samla mp3s och videor i ”Audio & Video” medan alla andra diskussioner tas i ”Allmänt”. När det gäller kategorin ”Svensk hiphop” kan man enklast säga att forumet ”Audio & Video” motsvarar det gamla ”Svensk hiphop online”, med skillnaden att övriga saker som händer på nätet (artiklar, nyheter, recensioner, intervjuer etc.) helt enkelt hänvisas till ”Allmänt”.
  • Kategorin ”Musik” går från och med nu under namnet ”Övrig Musik”, i och med att ”Svensk hiphop” och ”Utländsk hiphop” inte längre ingår där. Detta innebär att det tidigare forumet ”Övrig Musik” har fått ändra namn till ”Rock, Pop & Annat”.
  • Kategorin ”Hiphop” har bytt namn till ”Vår hiphop”. Detta av den enkla anledningen att vi vill förtydliga att forumen i denna kategori främst är till för personer som på något sätt är aktiva och framställer sitt eget material inom de olika hiphop-elementen.
  • I ”Vår hiphop” har det nya forumet ”Samarbeten” tillkommit. Ett forum som kort och gott är tänkt att hjälpa folk inom den svenska hiphopscenen att knyta nya kontakter. Tanken är att detta ska bli en mötesplats dit man kan vända sig för att hitta samarbetspartners, producenter, gästartister, deejays, sponsorer, promotors, klubbar, spelningar osv.

Förändringar känns allt som oftast ganska ovant till en början, men vi är alla övertygade om att detta kommer att lyfta hela Whoa i det långa loppet. Hoppas ni uppskattar det!

Har du synpunkter om dessa ändringar? Var inte rädd att dela med dig av dina åsikter och förslag i diskussionstråden i ”Allmänt om whoa”.

Forumtråd: Nya kategorier och forum på Whoa!

Läs mer: