Ny design! Första gången sedan år 2001

Idag har vi gjort den största designförändringen på Whoa sedan vi startade. Vi har under flera års tid tänkt att göra om designen men vi har inte riktigt kommit till skott.

Varför ny design?

Som jag nämnt så har vi inte gjort om designen sedan år 2001 och hela sidan har känts ganska mossig i flera år nu. Dessutom har vi sedan vi infört bloggen och satsat mer på redaktionellt material aldrig riktigt lyckats samordna bloggen med vanliga forumen. Vi tycker vi har lyckats bättre med detta nu även om det fortfarande finns saker att förbättra som t.ex att bloggen ska känna av om du är inloggad osv.

Varför inte göra om mer när ni ändå gör om?

Det finns två anledningar till det. Dels så tycker vi att grunddesignen på Whoa är ganska bra. Vi experimenterande en del med att ta bort vänstermenyn och ersätta den med dropdown menyner och liknande i toppen men vi fick det aldrig att bli lika smidigt som det är idag med vänstermenyn.

Den andra stora anledningen är att det skulle ta väldigt mycket tid att göra om hela Whoa. Vi tycker det är bättre att göra mindre uppdateringar då och då och tillsammans med er komma fram till den ultimata designen.

Hoppas ni gillar, vi vill ha era åsikter!

Som sagt. Vi är ganska nöjda med den nya looken och hoppas att ni också kommer att vara det. Kom med era åsikter i forumentråden nedan.

Forumtråd: Vad ska man tycka om nya whoa?


Läs mer: