Äntligen startar whoa en blog!

Vadå äntligen? Räcker det inte bra med ett community? Det kanske det gör men vi vill vidga oss lite. Med denna blog/inloggningssida så har vi en helt annan kanal att nå ut till er och till omvärlden. Vi vill helt enkelt att whoa både ska vara sveriges fetaste community och sveriges tyngsta hiphopblog, för på bloggen kommer vi fokusera på whoa community och hiphop. Under uppvärmningsskedet (innan vi blivit varma i kläderna som bloggare) så kommer det mest handla om saker som rör whoa. Men i framtiden kommer vi att försöka täcka det mesta som har med hiphop att göra i detta landet. Nya skivor, konserter, artiklar, krönikor och recensioner. Helt enligt eget tycke och smak.

Självklart vill vi också ha er hjälp med att utforma denna blog, så kommentera och tyck till i blogtråden i Allmänt om whoa.

Hoppas ni kommer gilla detta, vi tycker det är helskoj!

Läs mer: