Vill du skriva för Whoa? Nu söker vi nya medarbetare!

Det har snart gått 15 månader sedan vi drog igång den här bloggen på Whoa och så här efteråt – med facit i hand – har den blivit en jättesuccé. Vi har flera tusen läsare varje vecka och ligger i den absoluta toppen bland musikbloggarna i Sverige. Men, vi är inte nöjda än. Vi vill bli ännu bättre. Målet är att öka antalet nyheter, recensioner, krönikor, intervjuer och släppa ännu mer exklusiv musik.

För att detta ska bli möjligt behöver vi dock förstärkning till redaktionen. Vi söker nu därför ett antal nya, dedikerade skribenter med stort intresse och hjärta för hiphop (och svensk hiphop i synnerhet). Vi söker dig som:

  • Är påläst och kunnig om svensk hiphop (och gärna även utländsk sådan).
  • Gillar att skriva och är duktig på det.
  • Är beredd att lägga ned tid varje vecka på att posta nya inlägg på bloggen.

Har du god kontakt med andra aktörer inom den svenska hiphopscenen (rappare, deejays, producenter, klubbar, bolag, promotors m.m.) så är det ett plus i kanten.  Tidigare erfarenhet av liknande jobb/uppdrag är givetvis också meriterande (bifoga gärna referens) men det viktigaste är som sagt att du är duktig på att uttrycka dig i skrift och är beredd att göra det på regelbunden basis.

Skicka din ansökan (där du berättar om dig själv, vad du kan bidra med och varför vi ska välja just dig) till [email protected] med rubriken ”Ansökan som skribent på Whoa”. Bifoga ett eller flera exempel på artiklar/recensioner/intervjuer/krönikor som du skrivit tidigare så att vi kan bilda oss en uppfattning om vad du går för. Nämn även gärna vilket användarnamn du har på Whoa.

Ta chansen! Detta kan fungera som en utmärkt inkörsport till något större, om du hoppas kunna arbeta inom press och journalistik någon gång i framtiden.

/Martin och resten på redaktionen.

Forumtråd: Vill du skriva för Whoa? Nu söker vi nya medarbetare!

Läs mer: