Nya funktioner på Whoa

Vi är ibland lite dåliga på att kommunicera vad som händer på Whoa när det gäller nya funktioner och förändringar på siten. Som ni kanske ser har det de senaste dagarna hänt en del på Whoa och det har även gjorts diverse förändringar de senaste månaderna som vi inte pratat så mycket om. Som vanligt: Om nåt strular, testa att trycka F5 / Cmd-R så brukar det laddas nya saker.

Klubbkalender

Vi har byggt en enkel klubbkalender som binder ihop klubbforumen med startsidan och bloggen. I första skedet så visar vi en ”widget” på startsidan av communityn och bloggen där man snabbt kan se om det händer nåt i din stad inom närmsta tiden. Våra planer är att utveckla klubbdelen mer på Whoa och se till att vi blir heltäckande när det gäller events med hiphopanknytning i Sverige.

Ny design för netplays

Vi har byggt om så att vi nu visar de fem senaste netplaysläppen på Whoa via en bildväxlare på startsidan. Vi har även fixat så att bloggen och startsidan på communityn ser likadana ut.

Tagit bort vissa forum

Vi har gått igenom våra forum och tyvärr har aktiviteten i vissa forum varit väldigt låg och dessa forum har vi valt att ta bort eller slå ihop. Vi vill också försöka fokusera så mycket som möjligt på hiphop och musik.

- ”Kultur & Litteratur” och ”Film & Tv” slås ihop till ett forum med namnet ”Kultur & Media”.

- ”Resor”, ”Formgivning”,  ”Datorer & Teknik”, ”Kläder & Mode” tas bort och trådar relaterade till dessa ämnen hamnar i Blandat.

Visar inlägg från forumet i bloggen

För några veckor sedan gjorde vi en funktion som gör att vi visar inlägg från forumen som ”kommentarer” på bloggen.

Forum: Nya funktioner på Whoa

Läs mer:

Kommentarer

   
2011-05-27 17:23
wooho! äntligen!
2011-05-27 17:24
Me like
2011-05-27 18:24
Klubbkalendern får ni super-big-up för! :)
2011-05-27 18:38
Jag håller med angående klubbkalendern, den gjorde du riktigt bra!
2011-05-27 19:35
Looking good!
2011-05-28 20:46
Nu vet jag inte hur pass omfattande kodförändring det krävs, men nu när du/ni uppdaterat lite prylar så undrar jag om du/ni tänkt fortsätta finputsa på hur profilsidorna ser ut (tänker främst på småpill i stil med att profilbilder är 1x1 proportionerligt mätt medan gästböckerna visar profilbilder som om det vore något i stil med 4x3, osv).

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till Nya funktioner på Whoa för att kommentera!