Video: Som Fan – Taxi

Som Fan - Taxi

Som Fan, med släppen Som Fan EP och Så in i helvete EP i bagaget, blir i februari (17/2) aktuella med debutalbumet Sellout. En platta som kommer att gästas av Jaqe, Timbuktu, Simon Emanuel och Silvana Imam och släppas via Sony Music.

Redan nu finns singeln Taxi, med tillhörande video, ute på YouTube. En låt där trion (Ezzo Fresh, Nomaden & Sexfemman) ger en uppmaning till allmänheten att placera överförfriskade nattugglor i en taxi innan det blir problem. I videon får vi följa en udda placerad London-taxi på just detta uppdrag.

Forum: [Video] Som Fan - Taxi

Läs mer:

Kommentarer

   
2013-11-23 18:24
Grymt!

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till [Video] Som Fan - Taxi för att kommentera!