B.F.V (Bröderna Från Väst) – När man var barn

bfv1B.F.V (Bröderna Från Väst) har hållit på i sex år och består av rapparna Fonky Fresh och B-Raz, och gästas här av den tidigare medlemmen RMK.

Låten är producerad av Don Cezaro aka Don C som kommer att producera 90% av B.F.Vs material och det kommande mixtapet.

B.F.V har haft ett uppehåll senaste två åren på grund av att Fonky Fresh flyttade till Stockholm tillsammans med RMK samt pluggade på Beats And Rhymes Academy (B.R.A). Mixtapet Det är en B.F.V-grej är på gång och beräknas att släppas någon gång innan nästa sommar.

Fonky Fresh & RMK har också gruppen K.I.M.M tillsammans men projektet ligger på is just nu på grund av RMKs solokarriär tillsammans med sitt liveband RMK & Kompaniett. Det kommer komma ett mixtape under namnet K.I.M.M har det innan nästa sommar.

Ytterliggare ett projekt är på gång som går under namnet King-Kong Music som just nu består utav Fonky Fresh, B-Raz & Don C men fler rappare samt producenter kommer att ingå. Det kommer bli som ett slags crew/skivbolag.

Direktlänk för nedladdning

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2009/07/09/b-f-v-broderna-fran-vast-nar-man-var-barn/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till våra mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Relaterade länkar:
www.myspace.com/fonkyfizzle
www.myspace.com/biggedybraz
www.myspace.com/doncezaro
www.myspace.com/rikardmedk

Forumtråd: [Veckans MP3] B.F.V (Bröderna Från Väst) – När man var barn

Läs mer: