Video: Som Fan – Aha-ok feat. Timbuktu

Aha_OK_Press

Den stilbildande trion Som Fan, bestående av Sexfemman, Nomad och producenten Ezzo Fresh, kan inte ha undgått någon. Efter att på kort tid släppt två EP:s och agerat förband till Macklemore & Ryan Lewis och Looptroop Rockers jobbar gruppen nu på sitt debutalbum som planeras att nå massorna senare under det här året. Redan nu släpper de lös de första lätena från skivan och ger oss singeln Aha-ok där de tre musketörerna tvångsrekryterat Timbuktu. Ezzo Fresh själv beskriver låten som ”en tjur som släppts lös i en nukleär reaktor!” och fungerar som gruppens egna lilla uppladdning inför Beach 2013. Foto och regi står Mattias Karlsson för.

För att ge oss en möjlighet att varva ner efter den här urladdningen bjuds vi även på bonuslåten Sex på en fredag där vi får hänga med herrarna på blind-date. Låten finns tillgänglig via Spotify och iTunes.

Relaterade länkar:

Som Fan på Facebook
Som Fan på Twitter
Som Fan på Youtube

Forum: [Video] Som Fan - Aha-Ok ft. Timbuktu

Läs mer:

Kommentarer

   
2013-05-30 17:46
skön låt och skönt vrickad video
2013-05-31 15:36
Den va riktigt soft!

Timbuktu>Nomad>Sexfemman

8/10
2013-06-01 18:12
Ouf den här diggade jag fett, min nya svenska favoritlåt
npr
2013-06-03 19:28
den här låten är ju förjävla bra!
2013-06-20 21:34
Bäst just nu.

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till [Video] Som Fan - Aha-Ok ft. Timbuktu för att kommentera!