Nomad & Sexfemman – Som fan EP nu på iTunes

I januari dök Lundarapparen Nomad upp i radiostudion hos Ametist (En kärleksattack på svensk hiphop) tillsammans med Stockholmaren Sexfemman. De körde låten Tjena Hej live och mycket snart förstod vi att de hade en gemensam EP på gång. Ett par månader senare släppte de en officiell video till låten, och igår släpptes alltså hela EP:n på iTunes. Det är en femspårig historia vi har att göra med och låtlistan ser ut som följer:

1. Tjena Hej
2. Repliken (feat. TJ)
3. Nu
4. Lever Galet
5. Bulls 96

EP:n är producerad av Ezzofresh som också är initiativtagare till projektet. Över minimalistiska beats får vi bland annat höra komplexa rimscheman, lökiga raggningsrepliker och varför trion är det bästa teamet sedan Chicago Bulls 1996.

Ta dig i kragen, gå in på länken här nedan och stötta svensk hiphop med ynka 36 kronor.

Som Fan EP på iTunes Store.

För den som håller riktigt hårt i slantarna dyker EP:n upp på Spotify inom kort. UPPDATERING (7 maj): Klicka här för Spotifyversionen.

God lyssning, glöm inte att diskutera i forumtråden nedan!

Forum: [Audio] Nomad, Sexfemman & Ezzofresh: Som Fan EP

Läs mer:

Kommentarer

   
2012-04-27 22:17
hur funkar Itunes? om jag blir medlem och köper EP:n får jag då mp3-filer som jag kan lyssna på utanför Itunes?
2012-04-27 22:40
Du får .m4a-filer (Alltså mp4-audio). Funkar i de flesta spelare, men kolla så att de är kompatibla med just din. Annars finns säkert konverterarprogram på nätet.
2012-04-28 10:50
Köpte den igår och ligger och lyssnar på den nu. Fett värd 36 kr. Riktigt bra.

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till [Audio] Nomad, Sexfemman & Ezzofresh: Som Fan EP för att kommentera!