Video: Linda Pira – Bang bang/Bäng bäng

Linda Pira

Linda Pira, som gästar dubbelt på Stors aktuella album Shere Khan XIII, har länge varit namnet på mångas läppar. Gästinsatsen på Rom & kush fick beröm på flera håll och hypen har varit stor trots att Redlines nya artist egentligen inte släppt någonting eget alls. Men nu har det blivit ändring på det.

På dubbelsingeln Bang bang/Bäng bäng, som är en del av Röd sommar-kampanjen, kickar den nyblivna tvillingmamman på ena sidan över en tolkning av Sister Nancys reggaeklassiker Bam Bam och på andra sidan över ett mörkt och stenhårt trap-beat. Två låtar som med största sannolikhet kommer att höja förväntningarna inför den kommande EPn likväl som hennes egen SVT-serie som sänds i höst.

Bang bang är producerad av Salla Salazar och Bäng bäng av Masse Salazar. Videon är regisserad av Oliver Martin för Concrete Steppa Pictures.

Forum: [Video] Linda Pira – Bang bang/Bäng bäng

Läs mer:

Kommentarer

   
2013-07-04 8:43
Sjukt fett, sveriges hårdaste rappare. Bäng bäng = morrrrrd
2013-07-04 9:12
Årets banger detta!
2013-07-05 18:08
Första delen är riktigt tung.
2013-07-06 17:15
Forsta delen (laten) gillar jag, den andra tycker jag ar triiiist.. a ena sidan kommer snubbar undan med san skryt, sa ur den aspekten skiter jag val egentligen i.
Men jag gillar det jag hort med henne pa "carpe diem", "mitt folk" och "psycho" och staller man det mot denna lat dar hon rappar om att vassa naglar med stilett och sager papi och baba typ tjugo ganger sa ar d mest trakigt och under hennes vardighet.
Men d bara karlek annars.
2013-07-06 23:26
Bra får jag säga! Bra skit!
2013-07-06 23:26
Reffen i Bang Bang är en fantastisk tolkning av Sister Nancys Bam Bam. Tvärnajs!
2013-07-07 10:40
Vore fett om dom bara gjort hela del1 hela videon ut.
2013-07-07 10:45
hon är väl förmodligen först i sverige med att vässa naglarna med stilett och ha ett knogjärn i sin fendi. åtminstone den första som får det att låta sjukt coolt. och det är med såna rader (och ffa deliveryt hon har i den sortens rader) hon verkligen blir unik. när hon snackar om samma saker som 'alla andra' (betraktelser från orten, med allt det innebär) får jag inte alls samma wow-känsla, för det är ju egentligen inte direkt next level-nivå på lyricismen eller flowet.

nu är hon absolut inte "bra för att vara tjej" utan helt enkelt jävligt tung och väldigt få svenska rappare hade kunnat fakka med henne på Bäng Bäng - men jag tycker inte hon är bäst på t.ex. Mitt folk (även om hon är betydligt fetare där än på Psycho.....).
av ovan nämnd anledning ^^ ;PpPpPPPppP

MEN de flesta verkar ju tycka att Bäng Bäng-stajlen är den sämre och det bästa är ju såklart att kunna variera sig vilket hon definitivt kan!
2013-07-07 13:09
Det är så här man presenterar en ny artist, bra jobbat Redline!
2013-07-08 11:29
tycker inte något av beaten riktigt håller, känns som mest som lama svenska kopior av bättre amerikanska beats. däremot är linda pira förstås jävligt tung.
2013-07-08 18:01
Bättre än hennes förra låt.
2013-07-08 18:43
nu har jag lyssnat en gång till och helt ändrat mig. allt är skitbra

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till [Video] Linda Pira – Bang bang/Bäng bäng för att kommentera!