Nomad feat. DJ Beneaf – Bang Bang Boogie

Den skånske rapparen Nomad har varit aktiv på den svenska hiphopscenen sedan 2005, och under tiden byggt upp ett namn mycket tack vare sin gedigna liveshow och imponerande rimkonst. Lundasonen har genom åren hunnit med att spela från Norrland i Sverige till Mocambique i Afrika, och öppnat för akter såsom Dead Prez (US), The Cool Kids (US), Cunninlynguists (US), Tonedeff (US), Wayne Wonder (JAM), och Million Stylez (SV). Nomad var tidigare medlem i Lundagruppen Galen Rekvisita, som bl.a. spelade på senaste Lundakarnevalen, flera Malmöfestivaler och andra kulturevenemang runt om i landet. 2005 vann gruppen ”Musik Direkt”, Sveriges största tävling för unga musiker.

Det senaste projektet från artisten i fråga heter The Patent Pending Project och släpps gratis den 28:e mars. Där ingår bland annat den första singeln Epic, som gästas av den talangfulla unga sångaren Zecret och är producerad av Ez-Fx från gruppen Rubix Funktion. Nomad är numera bosatt i Stockholm, där ett nytt samarbete med Rubix Funktion har inletts, ett projekt som i sin färdiga form kommer vara 100% svenskspråkigt.

Veckans mp3, Bang Bang Boogie, är ett annat nytt samarbete mellan Nomad och DJ Beneaf, som givetvis inte får missas. Lite av en ”taking-it-back”-låt som hyllar alla dedikerade utövare av vår kära kultur och samtidigt jävlas med exploatörerna. ET står för produktionen.

Klicka här för att ladda ned låten

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2010/03/18/nomad-feat-dj-beneaf-bang-bang-boogie/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till våra mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Relaterade länkar och information:
myspace.com/nomadsweden

Forumtråd: [Veckans MP3] Nomad feat. DJ Beneaf – Bang Bang Boogie

Läs mer: