Video: Linda Pira – Eld blir glöd + lyssna på nya EPn Matriarken

linda_pira_matriarken_whoa

Hypen kring Linda Pira har varit stor, inte minst på grund av framgångarna med Redline Recordings-kollegan Stors singel Rom & kush (där Linda lägger en gästvers) och SVTs dokumentärserie Linda Pira – som du inte visste om. På det har även hennes låtar Bang bang och Bäng bäng spelats flitigt på YouTube och Spotify.

De sistnämnda två låtarna finns emellertid inte med på nysläppta EPn Matriarken, vilket enligt undertecknad gör nya EPn mer spännande. Här får vi nu fem helt nya spår från tvåbarnsmamman, där Seinabo Sey, Stor och I-Smile från Slag från hjärtat gästar. Lyssna på EPn här nedanför och passa samtidigt på och kolla in videon till nya singeln Eld blir glöd.

Forum: [Video] Linda Pira - Eld blir glöd + Matriarken EP

Läs mer:

Kommentarer

   
2013-11-30 11:58
fan vad jag ville hata alla floskler ....men jag gillar det popiga lite ändå....och att det kom en tjej in i "grabbarnas" musikrum även om det runt omkring är det välsmorda och välproducerade. så, svt och red-line ska väl ha nästan all cred för namnet linda pira..?
2013-11-30 15:31
riktigt bra EP rakt igenom!
2013-12-01 11:27
Hon är duktig rent flowmässigt och musikaliskt, men det är ingen musik som berör mig någonstans. Hon gör samma sak som alla andra hiphop-snubbar, med skillnaden att hon är en brud.
2013-12-02 10:55
Mycket bra
2013-12-02 11:14
Det är nice, gillar personliga grejerna
2013-12-03 19:21
Eld blir t glöd och många andra låtar det som hon spänner sönder rösten och försöker låta ghetto det som förstör allt.

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till [Video] Linda Pira - Eld blir glöd + Matriarken EP för att kommentera!