Nomad släpper The Patent Pending Project

Lundarapparen Nomad har varit aktiv på den svenska hiphopscenen sedan 2005, då han var medlem i gruppen Galen Rekvisita. Samma år vann gruppen Sveriges största musiktävling för unga, ”Musik Direkt”. Nomad har som soloartist spelat både i Sverige och i Afrika, men han har även öppnat upp för artister så som Dead Prez, The Cool Kids och Million Styles.

Det nya släppet, The Patent Pending Projekt, innehåller 10 låtar. Bland spåren återfinns bland annat första singeln Epic och Bang Bang Boogie, som vi också har släppt som veckans mp3. Projektet är nästan helt producerat av ET, men det innehåller också låtar som är producerade av Choys och Ez-Fx från Rubix Funktion. Bland gästartisterna hittar vi bland annat DJ BeneafZecret och S.T.I.C.S.

Ladda ner The Patent Pending Projekt här!

01. Intro
02. Epic (feat. Zecret)
03. Succed
04. Ringmaster (feat. ET)
05. Patent Pending (feat. DJ Beneaf)
06. High Infant Handouts (intermission)
07. Bang Bang Boogie (feat. DJ Beneaf)
08. Mind Revolution (feat. Choys & S.T.I.C.S.)
09. March Of The Ox (feat. DJ Beneaf)
10. Gibraltar

Relaterade länkar
www.nomadrap.com
myspace.com/nomadsweden

Forumtråd: [Audio] Nomad – The Patent Pending Project (10 nya spår, gratis!)

Läs mer: