Dead Prez x 2 i Göteborg första maj

 Hey, it's Enrico Pallazzo

På första maj kan vi Göteborgare njuta av Dead Prez inte mindre än två gånger. På kvällen kommer de att köra på  Hey, it’s Enrico Pallazzo nere vid Sockerbruket 20-22 nere vid Röda Sten. Det kommer kosta 200:- och biljetter kan ni köpa i FRCTN Store under morgondagen mellan 12-16. Ni kan även köpa biljett i dörren, men då måste ni ha med er kontanter, åldersgränsen för detta är 20 år. Stället är en gammal industrilokal och det kommer bli svettigt och intensivt, förhoppningsvis hinner grabbarna köra fler låtar här än vad de kommer att göra tidigare under dagen…

… för ja! Ni kommer att ha ett tillfälle till att se dem, oavsett vilken ålder ni har eller hur mycket pengar ni har i plånboken. Redan klockan 15 på Speak your mind-festivalen ute i Biskopsgården (Svartemossen). Där kan man också höra artister som Fröken B, Vic Vem, The Order, Mohammed Ali, Max Peezay och många fler. Det är helt gratis att höra all den här feta musiken och vi rekommenderar er verkligen att gå dit!

Känner ni som jag går ni och lyssnar på lite musik från massa grymma akter under dagen för att sedan åka ner till Majornas port och bli lite mer intima och intensiva med bara Dead Prez.

Speak your mind

Läs mer: