Rock the Bells på turné i USA i sommar

Det är många svenskar som bokat sig en flygresa till staterna i sommar på grund av det låga dollarvärdet. Om du av någon anledning befinner dig i någon av följande städer: New York, Los Angeles, Philadelphia, Chicago, Miami, Boston eller San Francisco under sommarmånaderna gör du rätt i att kolla upp om Rock the Bells-turnén är på samma ort samtidigt som du. De har nämligen lyckats samla på dig några av de bästa och legendariska hiphopakterna någonsin. Några av de artisterna som dyker upp på turnén är nämligen inga mindre än A Tribe Called Quest, Method Man & Redman, Mos Def, Pharcyde, Nas, Rakim, De La Soul, Dead Prez och Immortal Technique och många många fler. Skaffa dig mer kött på benen genom att besöka hemsidan.

Forumtråd: target=”_top”>19/7-30/8 – Rock the Bells turné i USA

Flyer: Årets flyer & fjolårets flyer

Hemsida: Rock the Bells

Läs mer: