Blast försnack: R-Man och Pziclone

Blast pretalk

 

Nästa helg, den tredje och fjärde maj, går ett av Sveriges hittills största hiphopevent av stapeln – om inte till och med det största. På Babel kommer battlerappare, artister och fans mötas för en fantastiskt kavalkad av battles, uppträdanden och mingel.

Men. Låt oss inte kramas riktigt än. Några av de som ska till Blast är trots allt där för att göra upp med varandra i ringen. För att ytterligare elda på stämningen vill vi på Whoa låta dem komma till tals lite, lite grann här på bloggen, som en uppladdning inför helgens event.

Den gränslösa islänningen R-Man, från Rappare i Samverkan, möter Linköpingssonen Pziclone, som inte battlat sedan Vendetta. Här är deras tankar inför matchen:

 

R-Man:

Din och Pziclones battle är förlagd till eventets första dag. Är det skönast att battla första eller andra dagen?

- Det är definitivt skönast att battla första dagen och kunna gå loss sen och dricka sig redlös med Ohund och Third Eye. Anledningen till att deras battle hamnade på första dagen är just deras alkoholmissbruk. Pziclone är ju också en alkoholist av guds nåde. Det fattas bara att Nicko Mack också kör första dagen, men Hyper la den på dag 2 bara för att jävlas.

Vad har du för förväntningar på er battle?

- Det är inte eventets hetaste match-up på förhand, men jag tror den har en enorm potential, för vi har båda en jävligt hög högstanivå. Den kan också bli skit, för vi har även en tendens att slacka med förberedelserna. SMS Audio har slängt in lite hörlurar till samtliga vinnare har jag för mig, så jag förväntar mig att vinna dem. Mina Jays One har fått glapp i kontakthoran och det är riktigt jävla störigt. I övrigt är Pziclone en jävel på att slåss, och jag tackar aldrig nej till lite klassiskt hederligt handgemäng, så förhoppningsvis kan vi puckla på varandra lite i logen.

Vad är det roligaste med Pziclone?

- Han är rätt oväntad. Han säger saker som att han suger sin motståndares pappas kuk, knullar med män och sånt som är förbjudet enligt alla hiphopideal. Folk skrattar åt honom och inte med honom när han gör det, men han förstår ju inte det och istället så tar han det som en uppmuntran till att fortsätta. Här nere i Skåne kallas han Suckadick-lone.

 

Pziclone:

Det var ett bra tag sen du battlade. Hur känns det att göra comeback på Blast?

- Varit upptagen och allmänt osugen sen jag tog paus och ligger som vanligt efter med skrivandet men det ska bli kul att köra och träffa gänget igen.

Vad på eventet ser du mest framemot?

- Ser fram emot att förhoppningsvis bli inspirerad av atmosfären och få nytändning.

Vad är det roligaste med R-Man?

- Roligast med R-man är att han förlorade mot Grizzly i Vendetta.

 

Forum: [Övrigt] Blast försnack (kortintervjuer med battlare)

Läs mer:

Kommentarer

   
2013-04-29 0:59
Om det nu var så att man inte skulle se vilka som kom så gjorde ni det nå fruktansvärt dåligt.
Om det nu inte var så så har ni battlarna här:

Dag ett:
Pat Stay vs Nils m skills
Sabotage vs Gustav fasa
grizzly/nån mot nåra ser fan inte (förmodligen 2v2)
Jeff (?) vs Ness Lee
R-man vs Pziclone

Dag två:
Mr cool vs Henry bowers
Pj vs Rone
Dirtbag Dan vs Jimmy pistol
Crome vs dizaster
Hyper vs Nicko mack


Lulz.
2013-04-29 1:58
Va? De har ju gått ut med all info för längesen...? Hade ju varit ganska dålig marknadsföring om man inte fick se vilka som deltar...
2013-04-29 2:25
Jag kan inte hjälpa att han har en dålig upplöst bild på evenemanget lol alla som har sett affischen vet vad som händer både dag 1 och dag 2. Man kan researcha detta också.
2013-04-29 2:32
Förövrigt till Burn kampanjen där man kan gå två dagar för 500kr har jag under 10 biljetter kvar. Burn Energy köpte loss biljetter av oss och bad oss sälja dem billigare så vissa som inte hade rås kunde ha råd nu istället dm mig om ni vill ha några av dem sista biljetterna sen gäkler bara babels 32 biljetter på hemsidan och då är eventet slutsålt.

Mvh
2013-04-29 7:15
jag tror ju inte dom har lagt cencur på affischen för att dölja något utan mer för att förstärka ordet försnack.
mfs
2013-04-29 10:30
Lol. Det är ju en blurrad bild så klart. Klart det är annonserat vilka som ska battla och att vi hade kunnat valt en högupplöst bild.
2013-04-29 16:13
Jag är inget vidare på bildbehandling, det erkänner jag rakt av, men min avsikt var inte att superduperhemlighålla en line-up som presenterades offentligt för ett halvår sen. Dizzy89 förstod vad jag var ute efter!
2013-04-29 16:58
måste missat att de fanns, haha
2013-04-29 22:53
Det blir bara en tag-team battle på Blast - men den verkar också väldigt spännande! Idag snackar Martin Zamora/Grizzly och O-Hund/Third Eye lite om mötet på Whoa-bloggen.
2013-04-30 16:04
vafan man ser ju inte ens vem som battlar på affischen
2013-05-01 16:18
Kunde tyvärr inte uppdatera denna tråd igår, men ett inlägg med Mr Cool och Henry Bowers postades iaf på bloggen!
2013-05-01 16:29
Är "jävligt jul" ett skrivfel? Lite svårt att veta, kul att Mr Cool va den som gav de mest givande och seriösa svaren av alla hittills, är ju inte riktigt hans image
2013-05-01 17:56
Det var ett stavfel, och är rätt pinsamt för mig då Henry Bowers själv har korrigerat det men jag i min tur har kopierat fel svar. Nu står det iaf "jävligt kul", så som det är meningen att det ska stå!
2013-05-01 22:55
Ikväll berättar Jimmy Pistol och Dirtbag Dan om sina tankar inför helgen! Klicka här!

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till [Övrigt] Blast försnack (kortintervjuer med battlare) för att kommentera!