Blast försnack: Mr Cool & Henry Bowers

Blast pretalk

Blast-eventet på Babel i Malmö närmar sig med stormsteg; när det här publiceras är det tisdagkväll och såväl ni som undertecknad är förmodligen på lyset som majbrasor. Men det gör vi helt fel i, för här berättar Mr Cool och Henry Bowers kort om sina tankar inför matchen på lördag – som förmodligen är en av Sveriges mest framemotsedda battles någonsin.

 

Mr Cool:

Din match mot Bowers är sen länge framemotsedd. Vad har du själv för förväntningar på den battlen?
-Jag förväntar mig att det blir en rolig battle. Jag kommer försöka hålla så jämna steg jag kan med hans delivery som är några steg över mitt och han kommer förhoppningsvis försöka hålla jämna steg innehållsmässigt där han ligger efter mig vanligtvis. Så jag förväntar mig en jämn battle och att han kommer med annat än sina vanliga kiss-och-bajs-och-prutt-skämt.

Förutom din match mot Bowers: vad på Blast ser du mest framemot?
- Third Eye & O-Hund vs Zamora & Hans Wiklund är höjdpunkten när det gäller de svenska matcherna, Crome vs Dizaster när det gäller de engelska. På scen ser jag fram emot Hopsin för honom har jag precis börjat lyssna på, Öris missade jag förra gången så det ska bli kul att se, nu när Plattan finns på Spotify hoppas jag på en eller två låtar därifrån också. Copywrite ska bli intressant att se och JaQe såklart, fast han tycker att jag är rasist.

Vad är det roligaste med Henry Bowers?
- Jag tycker inte att Bowers är så där ”haha-rolig”, han är stabil, höga nivåer på samtliga parametrar men inga sjuka toppar förutom möjligtvis mysfaktorn. Han är lite battle-sveriges svar på Tekkens Whoarang, han är allas favorit tills dom blir insatta. Det är ju inte direkt så att dom som själv håller på med battles sätter Bowers speciellt högt på sin ranking när det gäller svenska battlare. Om jag ska välja ut en sak som verkligen är roligast med Bowers får det bli hans röst, han har en rolig röst, han låter som en gubbe… han låter som Onkel Fix ansikte ser ut.

 

Henry Bowers:

Det var länge sen du battlade och ännu längre sen du gjorde det på svenska. Hur är matchformen egentligen?
- Jodå. Hade lite ångest ett tag när jag bara hade typ en rad färdig men nu veckan innan jag for till USA skrev jag färdigt allt så nu känner jag mej i toppform.

Vad förutom din egen match ser du mest framemot under Blast-eventet?
- Ser mest fram emot att se Hopsin live. Nils mot Pat Stay ska bli jävligt kul också.

Vad är det roligaste med Mr Cool?
- Hans navel.

 

Forum: [Övrigt] Blast försnack (kortintervjuer med battlare)

Läs mer:

Kommentarer

   
2013-04-29 0:59
Om det nu var så att man inte skulle se vilka som kom så gjorde ni det nå fruktansvärt dåligt.
Om det nu inte var så så har ni battlarna här:

Dag ett:
Pat Stay vs Nils m skills
Sabotage vs Gustav fasa
grizzly/nån mot nåra ser fan inte (förmodligen 2v2)
Jeff (?) vs Ness Lee
R-man vs Pziclone

Dag två:
Mr cool vs Henry bowers
Pj vs Rone
Dirtbag Dan vs Jimmy pistol
Crome vs dizaster
Hyper vs Nicko mack


Lulz.
2013-04-29 1:58
Va? De har ju gått ut med all info för längesen...? Hade ju varit ganska dålig marknadsföring om man inte fick se vilka som deltar...
2013-04-29 2:25
Jag kan inte hjälpa att han har en dålig upplöst bild på evenemanget lol alla som har sett affischen vet vad som händer både dag 1 och dag 2. Man kan researcha detta också.
2013-04-29 2:32
Förövrigt till Burn kampanjen där man kan gå två dagar för 500kr har jag under 10 biljetter kvar. Burn Energy köpte loss biljetter av oss och bad oss sälja dem billigare så vissa som inte hade rås kunde ha råd nu istället dm mig om ni vill ha några av dem sista biljetterna sen gäkler bara babels 32 biljetter på hemsidan och då är eventet slutsålt.

Mvh
2013-04-29 7:15
jag tror ju inte dom har lagt cencur på affischen för att dölja något utan mer för att förstärka ordet försnack.
mfs
2013-04-29 10:30
Lol. Det är ju en blurrad bild så klart. Klart det är annonserat vilka som ska battla och att vi hade kunnat valt en högupplöst bild.
2013-04-29 16:13
Jag är inget vidare på bildbehandling, det erkänner jag rakt av, men min avsikt var inte att superduperhemlighålla en line-up som presenterades offentligt för ett halvår sen. Dizzy89 förstod vad jag var ute efter!
2013-04-29 16:58
måste missat att de fanns, haha
2013-04-29 22:53
Det blir bara en tag-team battle på Blast - men den verkar också väldigt spännande! Idag snackar Martin Zamora/Grizzly och O-Hund/Third Eye lite om mötet på Whoa-bloggen.
2013-04-30 16:04
vafan man ser ju inte ens vem som battlar på affischen
2013-05-01 16:18
Kunde tyvärr inte uppdatera denna tråd igår, men ett inlägg med Mr Cool och Henry Bowers postades iaf på bloggen!
2013-05-01 16:29
Är "jävligt jul" ett skrivfel? Lite svårt att veta, kul att Mr Cool va den som gav de mest givande och seriösa svaren av alla hittills, är ju inte riktigt hans image
2013-05-01 17:56
Det var ett stavfel, och är rätt pinsamt för mig då Henry Bowers själv har korrigerat det men jag i min tur har kopierat fel svar. Nu står det iaf "jävligt kul", så som det är meningen att det ska stå!
2013-05-01 22:55
Ikväll berättar Jimmy Pistol och Dirtbag Dan om sina tankar inför helgen! Klicka här!

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till [Övrigt] Blast försnack (kortintervjuer med battlare) för att kommentera!