Battles: Mr Cool vs Henry Bowers, Dizaster vs Crome, Kalle Balik vs 2 i styrka & Obnoxiuz vs Nicko Mack m.m.

Blast

Innan Blast!-eventet i Malmö den 3-4:e maj tog vi ett snack med Mr Cool och Henry Bowers inför deras möte som många sett fram emot. Mr Cool förväntade sig en rolig battle där sin motståndare från Uppsala skulle komma med annat än ”sina vanliga kiss-och-bajs-och-prutt-skämt”, medan Bowers gjorde sig lustig över Mr Cools navel och samtidigt förklarade sig i toppform. Hur matchen sedan föll ut det vet de av er som var på plats och såg drabbningen, men hade du inte möjlighet att ta dig dit är det skönt nog möjligt att se allt i efterhand. Kolla in hur det såg ut nedan!

Blast!: Mr Cool vs Henry Bowers

Mötet mellan Mr Cool och Henry Bowers är emellertid inte den enda rörliga bildupptagningen vi fått från Blast!. Ytterligare ett intressant och spännande mötet ägde rum mellan Crome, representerande Sverige, och Dizaster, på nytt besök från USA. Vem tycker du vann?

Blast!: Dizaster vs Crome

Vid sidan av Blast!, som anordnades av The O-Zone Battles, Let’s Do This och Medborgarskolan, har även Basementality Battles delat med sig av två nya battles från deras senaste event i Göteborg. Detta i form av Kalle Balik vs 2 i styrka och Obnoxiuz vs Nicko Mack. Missa inte dem heller!

Basementality Battles (Göteborg): Kalle Balik vs 2 i styrka

Basementality Battles (Göteborg): Obnoxiuz vs Nicko Mack

Vid sidan av ovan nämnda fyra battles vill vi även passa på och tipsa om följande två aktuella battles med Mr Cools vapendragare R-Man, den ena från The O-Zone Battles Step Up! och den andra från norska Bump Heads!. Enjoy!

The O-Zone Battles: Step Up – R-Man vs Jim Cederlund

Bump Heads: Gimmik vs R-Man

Forum: [Video Battle] The O-Zone Battles: Step Up - R-Man vs Jim Cederlund
Forum: [Video Battle] Mr Cool VS Henry Bowers (BLAST!)
Forum: [Video Battle] The O-Zone Battles: Blast! - Dizaster vs Crome
Forum: [Video Battle] Kalle Balik vs 2 i styrka **Basementality Battles**
Forum: [Video Battle] Obnoxiuz vs Nicko Mack **Basementality Battles**

Läs mer:

Kommentarer

   
2013-06-05 17:55
Bara jag som fastnar typ efter 1 minut med en frysbild på rayden haha?
Ljud rullar på, men raydens ansikte i en ganska rolig min står stilla på skärmen!2013-06-05 17:59
Jag hade samma problem, tillsammans med flertalet andra.

Jag kom över det genom att köra på 720p i upplösning, istället för 360 som jag hade från början, experimentera dig fram.
2013-06-08 13:47
fett

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till [Video Battle] Obnoxiuz vs Nicko Mack **Basementality Battles** för att kommentera!