Blast försnack: Jimmy Pistol och Dirtbag Dan

Blast pretalk

Visst, valborg var kul, men de flesta av oss håller nog med om att denna veckas (eller månads? Års?) största händelse är Blast. På fredag och lördag är det dags på Babel i Malmö, och vi på Whoa fortsätter att kittla battlerapparna under fötterna för att få dem att säga något kul. Idag uttalar sig inga andra än Malmöfavoriten Jimmy Pistol och en skäggig kille från andra sidan Atlanten: Dirtbag Dan.

 

Jimmy Pistol:

Du möter Dirtbag Dan på eventets andra dag och vissa skeptiska vindar har blåst efter din match mot Pat Stay förra året. Hur är matchformen nu?
- Allt beror på hur pass nykter jag kan hålla mig under första dagen, antagligen kommer jag vara extremt bakfull under dag 2 och då blir det en repris av min insats mot Third-Eye och O-Hund i Kärleksattacken.

Vad på Blast ser du mest framemot, förutom din egen match?
- Ser absolut mest fram emot att gå loss på sushin och all gratis dricka backstage. Annars ska det bli kul att äntligen få se Grizzly battla live, det har jag drömt om en längre tid.

Vad är det roligaste med Dirtbag Dan?
- Att han tror att han är känd.

 

Dirtbag Dan:

You were in Malmö almost exactly a year ago, at the O-Zone 2-year anniversary. How do you feel about coming back?
- Stoked to be coming back to Malmö. We had too much fun last time. It’s not everyday we get to share the stage with so many legends of the game.

Do you know Jimmy Pistol, and what are your expectations on your battle att Blast?
- I met Jimmy last year. I was there when Pat Stay both physically and verbally raped him. He’s a good enough dude. I’m looking forward to destroying him.

What’s the funniest thing about Jimmy Pistol?
- The funniest thing about Jimmy to me is that his name is pronounced ”Yimmy”.

 

Forum: [Övrigt] Blast försnack (kortintervjuer med battlare)

Läs mer:

Kommentarer

   
2013-04-29 0:59
Om det nu var så att man inte skulle se vilka som kom så gjorde ni det nå fruktansvärt dåligt.
Om det nu inte var så så har ni battlarna här:

Dag ett:
Pat Stay vs Nils m skills
Sabotage vs Gustav fasa
grizzly/nån mot nåra ser fan inte (förmodligen 2v2)
Jeff (?) vs Ness Lee
R-man vs Pziclone

Dag två:
Mr cool vs Henry bowers
Pj vs Rone
Dirtbag Dan vs Jimmy pistol
Crome vs dizaster
Hyper vs Nicko mack


Lulz.
2013-04-29 1:58
Va? De har ju gått ut med all info för längesen...? Hade ju varit ganska dålig marknadsföring om man inte fick se vilka som deltar...
2013-04-29 2:25
Jag kan inte hjälpa att han har en dålig upplöst bild på evenemanget lol alla som har sett affischen vet vad som händer både dag 1 och dag 2. Man kan researcha detta också.
2013-04-29 2:32
Förövrigt till Burn kampanjen där man kan gå två dagar för 500kr har jag under 10 biljetter kvar. Burn Energy köpte loss biljetter av oss och bad oss sälja dem billigare så vissa som inte hade rås kunde ha råd nu istället dm mig om ni vill ha några av dem sista biljetterna sen gäkler bara babels 32 biljetter på hemsidan och då är eventet slutsålt.

Mvh
2013-04-29 7:15
jag tror ju inte dom har lagt cencur på affischen för att dölja något utan mer för att förstärka ordet försnack.
mfs
2013-04-29 10:30
Lol. Det är ju en blurrad bild så klart. Klart det är annonserat vilka som ska battla och att vi hade kunnat valt en högupplöst bild.
2013-04-29 16:13
Jag är inget vidare på bildbehandling, det erkänner jag rakt av, men min avsikt var inte att superduperhemlighålla en line-up som presenterades offentligt för ett halvår sen. Dizzy89 förstod vad jag var ute efter!
2013-04-29 16:58
måste missat att de fanns, haha
2013-04-29 22:53
Det blir bara en tag-team battle på Blast - men den verkar också väldigt spännande! Idag snackar Martin Zamora/Grizzly och O-Hund/Third Eye lite om mötet på Whoa-bloggen.
2013-04-30 16:04
vafan man ser ju inte ens vem som battlar på affischen
2013-05-01 16:18
Kunde tyvärr inte uppdatera denna tråd igår, men ett inlägg med Mr Cool och Henry Bowers postades iaf på bloggen!
2013-05-01 16:29
Är "jävligt jul" ett skrivfel? Lite svårt att veta, kul att Mr Cool va den som gav de mest givande och seriösa svaren av alla hittills, är ju inte riktigt hans image
2013-05-01 17:56
Det var ett stavfel, och är rätt pinsamt för mig då Henry Bowers själv har korrigerat det men jag i min tur har kopierat fel svar. Nu står det iaf "jävligt kul", så som det är meningen att det ska stå!
2013-05-01 22:55
Ikväll berättar Jimmy Pistol och Dirtbag Dan om sina tankar inför helgen! Klicka här!

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till [Övrigt] Blast försnack (kortintervjuer med battlare) för att kommentera!