Blast försnack: Grizzly/Martin Zamora & O-Hund/Third Eye

Blast pretalk

Denna vecka eldar vi upp stämningen inför Blast, den stora hiphopfestivalen som tar plats i Malmö på fredag och lördag! Genom snällt inlindade frågor med sluga baktankar försöker vi få de olika battlerapparna att säga taskiga om varandra. Redan förra veckan snackade vi med O-Hund och Third Eye, likaså med Martin Zamora & Grizzly, och idag får ni se vad det pratades om. Mötet mellan de fyra ser du på eventets första dag och det känns som att det kan bli något särskilt – tag-team är åtminstone enligt undertecknad ofta lite extra kul.

 

Grizzly och Martin Zamora:

Ni har aldrig tagteamat tillsammans innan; hur känns det inför er första match tillsammans?
- Det känns bra, våra stilar känns ganska lika och det känns som vi kompletterar varandra bra. Dessutom känns det som vi är lite på samma plats rent mentalt när det kommer till det här med battles.

Vilken taktik ska ni använda för att knäcka era motståndare?
- Vi ser detta som vilken battle som helst och har därför inte ändrat taktik från hur vi brukar köra. Våra stilar har funkat för oss tidigare så vi kör på som alltid.

Vad är det roligaste med Third Eye och O-Hund?
- Är dom så roliga egentligen?

 

O-Hund och Third Eye:

Som tag-team:are har ni varit ett extremt uppskattat radarpar. Vad beror det på?
- Det kan bero på att vi båda är uppväxta i Compton där vi en dag år 1995 träffades ”on da corner” vid några brinnande tunnor, sköt lite hoops och gav lite ”dolla dolla bills ya’ll” till våra ”baby mamas”. Det var då vi fann intresset för ”gun bars” som vi fortfarande använder oss flitigt av i våra tag-team battles.

Vilken taktik ska ni använda för att knäcka era motståndare?
- Det får våra vänner Slum Kraggy from De Head Noddy Crew och Chicken Wing Bill from the Cadillac Army Crew svara på. Det är nämligen de som hanterar vår ”buiznezz”.

Vad är det roligaste med Grizzly och Martin Zamora?
- Vi tycker inte det är läge att snacka om det nu efter Tupacs död.

Forum: [Övrigt] Blast försnack (kortintervjuer med battlare)

Läs mer:

Kommentarer

   
2013-04-29 0:59
Om det nu var så att man inte skulle se vilka som kom så gjorde ni det nå fruktansvärt dåligt.
Om det nu inte var så så har ni battlarna här:

Dag ett:
Pat Stay vs Nils m skills
Sabotage vs Gustav fasa
grizzly/nån mot nåra ser fan inte (förmodligen 2v2)
Jeff (?) vs Ness Lee
R-man vs Pziclone

Dag två:
Mr cool vs Henry bowers
Pj vs Rone
Dirtbag Dan vs Jimmy pistol
Crome vs dizaster
Hyper vs Nicko mack


Lulz.
2013-04-29 1:58
Va? De har ju gått ut med all info för längesen...? Hade ju varit ganska dålig marknadsföring om man inte fick se vilka som deltar...
2013-04-29 2:25
Jag kan inte hjälpa att han har en dålig upplöst bild på evenemanget lol alla som har sett affischen vet vad som händer både dag 1 och dag 2. Man kan researcha detta också.
2013-04-29 2:32
Förövrigt till Burn kampanjen där man kan gå två dagar för 500kr har jag under 10 biljetter kvar. Burn Energy köpte loss biljetter av oss och bad oss sälja dem billigare så vissa som inte hade rås kunde ha råd nu istället dm mig om ni vill ha några av dem sista biljetterna sen gäkler bara babels 32 biljetter på hemsidan och då är eventet slutsålt.

Mvh
2013-04-29 7:15
jag tror ju inte dom har lagt cencur på affischen för att dölja något utan mer för att förstärka ordet försnack.
mfs
2013-04-29 10:30
Lol. Det är ju en blurrad bild så klart. Klart det är annonserat vilka som ska battla och att vi hade kunnat valt en högupplöst bild.
2013-04-29 16:13
Jag är inget vidare på bildbehandling, det erkänner jag rakt av, men min avsikt var inte att superduperhemlighålla en line-up som presenterades offentligt för ett halvår sen. Dizzy89 förstod vad jag var ute efter!
2013-04-29 16:58
måste missat att de fanns, haha
2013-04-29 22:53
Det blir bara en tag-team battle på Blast - men den verkar också väldigt spännande! Idag snackar Martin Zamora/Grizzly och O-Hund/Third Eye lite om mötet på Whoa-bloggen.
2013-04-30 16:04
vafan man ser ju inte ens vem som battlar på affischen
2013-05-01 16:18
Kunde tyvärr inte uppdatera denna tråd igår, men ett inlägg med Mr Cool och Henry Bowers postades iaf på bloggen!
2013-05-01 16:29
Är "jävligt jul" ett skrivfel? Lite svårt att veta, kul att Mr Cool va den som gav de mest givande och seriösa svaren av alla hittills, är ju inte riktigt hans image
2013-05-01 17:56
Det var ett stavfel, och är rätt pinsamt för mig då Henry Bowers själv har korrigerat det men jag i min tur har kopierat fel svar. Nu står det iaf "jävligt kul", så som det är meningen att det ska stå!
2013-05-01 22:55
Ikväll berättar Jimmy Pistol och Dirtbag Dan om sina tankar inför helgen! Klicka här!

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till [Övrigt] Blast försnack (kortintervjuer med battlare) för att kommentera!