Vendetta ångar vidare

Obs! I den här texten förekommer spoilers.

Den första svenska rap battle-turneringen (i det mer moderna formatet) Vendetta, som presenteras av och är ett samarbete mellan de två ligorna The O-Zone Battles och The Ring Battles, är verkligen igång på allvar. Åttondelsfinalen har, som förhoppningsvis inte lyckats undgå så många, redan varit och det blev ett event som bjöd på fullspäckad battleunderhållning då 16 av våra mest uppskattade och skickligaste battlerappare gjorde sitt i den mytomspunna ringen av förödmjukelse. Det var drabbningar som innehöll allt en battle-entusiast kan tänkas vilja se och prestationerna höll garanterat upp mot publiken och arrangörernas förväntningar.

Tyvärr innebär en turnering att någon faktiskt måste slås ut också, vilket så klart resulterar i att många blir besvikna över att just deras favorit inte är med längre. Men glöm inte att åtta vinnare står kvar och vi kommer garanterat att få uppleva magiska skeenden i Vendettas fortsättning, då ord ställs mot ord och fem domare ska övertygas ännu en gång. Kvartsfinalen, eller den berömda kvarten, kommer att utspela sig i Linköping på Pitch Black (Ågatan 25) den 25 augusti 21.30. Dyk upp om du vill uppleva fortsättningen på ett av svensk hiphops största händelser år 2012: Vendetta. Det kommer att bjudas på följande turneringsmatcher:

Sabotage vs Nomad

Pziclone vs Grizzly

Third Eye vs Hyper

Mr Cool vs Kalle Balik

Whoa vill genom denna veckas Whoa rekommenderar kasta lite extra ljus över Vendetta och det faktum att de första matcherna börjat släppas och redan har fyra stycken hunnit nå internet! Dessutom släpps Mr Cool vs Martin Zamora och Kalle Balik vs Nicko Mack idag (torsdag) samt Shazaam vs Sabotage och Spakur vs Nomad den 12/8. Kolla däremot på de som redan kan ses, som vanligt här nedanför:

Hyper vs Jimmy Pistol

Third Eye vs Gustav Fasa

Pziclone vs Michael Crackson

Grizzly vs R-Man

Besök gärna vårt battleforum för att diskutera alla möjliga detaljer kring de släppta Vendetta-drabbningarna!

Läs mer: