Ny singel med Petter

petter_hallommig

Tro det eller ej, men det har gått över tre år sedan Petter släppte nytt material. Trots det lyckas han ständigt hålla sig aktuell. Vi har sett honom i TV-rutan i programmet Så mycket bättre och hört honom på samlingsskivan Samlar ut den. Men nu har det blivit dags för honom att släppa en officiell singel inför den nya skivan Början på allt. Låten, som heter Håll om mig, gästas av Daniel Adams-Ray och är skriven av Petter, tillsammans med Daniel Adams-Ray, Filthy, och Vincent Pontare. Låten är även producerad av Filthy, Vincent Pontare och Salem al Fakir.

Så här säger Petter om Håll om mig via ett pressutlåtande:

Texten belyser ett samhälle och en livsstil som för mig på ett sätt har skenat, och ett klimat jag själv är lika delaktig och befinner mig i. Samtidigt som jag söker mig tillbaka till mina rötter och den mentalitet jag växte upp med.

Det kommande albumet Början på allt släpps i april. 

Forum: [Audio] Petter med Daniel Adams-Ray - Håll Om Mig

Läs mer:

Kommentarer

   
2013-01-17 11:21
låter helt okej!
2013-01-21 13:30
Verkligen ingen höjdare.

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till [Audio] Petter med Daniel Adams-Ray - Håll Om Mig för att kommentera!