Video: Petter ft. Lilla Namo – King

petter-lillanamo-king-whoa

Efter singeln Håll om mig med Daniel Adams-Ray teamar Petter nu upp med Lilla Namo och ger oss nya låten King. Ett spår hämtad direkt från den kommande fullängdaren Början på allt, som släpps den 3:e april på Baba Recordings. Den tillhörande videon, som ni kan ta del av nedan, är regisserad av Oliver Martin.

Så här säger veteranen själv om nya singeln i fråga:

”King” med lilla Namo handlar inte om att just jag eller Namo är kungar utan ett sätt att tänka! Jag tycker många går under titeln “King” . då krävs det civilkurage, rak rygg och patos. Att kriga! Tro på sin sak och behandla sina människor med respekt. Förstå gränser och ha stolthet! Kedjan i videon är en symbol för det! Tack alla som medverkar i videon.

Relaterade länkar och information:
http://www.facebook.com/BABArecordings
http://www.petter.nu
http://www.facebook.com/petterofficial
http://www.instagram.com/petteralexis
http://www.twitter.com/petteralexis

Forum: [Video] Petter ft. Lilla Namo - King

Läs mer:

Kommentarer

   
2013-04-01 14:59
Känns som han är på G igen den där Petter.
Det är såhär det ska låta.

vad ska man säga? bra där. (?)
ser fram emot albumet!
2013-04-01 16:03
Alltså jag gillar låten, men var det bara jag som fick för mig att Petter hade börjat skriva lite bättre texter? För nu är han fan tillbaks på noll
2013-04-02 10:33
Jag gillar budskapet. När man först hör låten så känns den ganska mainstream, men när man förstår vad den handlar om så växer den och blir bättre och bättre.
2013-04-07 18:31
king!

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till [Video] Petter ft. Lilla Namo - King för att kommentera!