Petter aktuell med ny singel och video

Petter aktuell med ny singel och videoMan kan nog säga att Petter tillsammans med den egna clicken Natural Bond var de som ledde den stora hiphopvågen i slutet av 90-talet. Debutalbumet Mitt Sjätte Sinne 1998 blev en succé och sedan dess har det bara gått framåt. Förra året firade Petter tioårsjubileum som artist och släppte då  greatest hits-plattan X. Nu är det dags för honom att släppa nytt material och denna gången utan något stort skivbolag i ryggen.

Idag släppte Petter sin nya singel Slag under bältet. Låten är producerad av Collén & Webb. På söndag kommer Petter att gästa ”Söndagsparty med Filip och Fredrik” på Kanal 5 och kommer då samtidigt att premiärframföra låten. Singeln och videon går att hitta på Comviqs hemsida som du finner en länk till här nedanför. Skynda er dock att ladda hem låten, för den kommer bara att finnas tillgänglig fram tills på måndag. Efter det så ska man kunna köpa den via iTunes eller lyssna på den via Spotify.

Ladda hem Slag under bältet här

Forumtråd: [Audio] Petter – Slag under bältet

Läs mer: