Exklusiv mp3: DenApa ft. Yde & Tobbe – Andas

DenApa är en 21-årig producent hemmahörande i Göteborg. Bakom sig har han solosläppen Chemäyne från 2009 och beat-tapet Sky Is Blo som släpptes i februari i år. DenApa utgör även 50% av beatmakarduon Ulan Pandor, vilket är ett samarbete med vännen Cirkas. 2010 släpptes ett gemensamt mixtape vid namn Kickin’ Some Knowledge.

Nu släpper han den första singeln från det kommande tapet Bakom spakarna genom oss på Whoa Låten heter Andas och gästas av de Södertäljebaserade rapparna Yde & Tobbe (som tidigare i år släppte låten Entusiast & idiot tillsammans med Budji här på Whoa). Andas handlar kort och gott om att släppa alla bekymmer för en sekund eller två, glömma bort dåtid och framtid och bli ett med nuet.

Bakom spakarna genomsyras av DenApas sedvanliga sansade och tillbakalutade sound och förväntas nå allmänheten till slutet av sommaren/hösten.

Illustrationen till låten är skapad av Oktay Kung, och ni hittar honom här på Whoa under användarnamnet otk.

Klicka här för att ladda ned ”Andas”

Relaterade länkar och information:
Kontakt: [email protected], [email protected]
www.soundcloud.com/denapa
www.soundcloud.com/ydetobbe
www.youtube.com/ydetobbe
www.facebook.com/ydetobbe
www.oktaykungblackbook.tumblr.com

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2012/07/29/exklusiv-mp3-denapa-ft-yde-tobbe-andas/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till våra mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Hur gör jag för att släppa en låt exklusivt på Whoa?
Vi släpper gärna exklusivt material som ingen hört förut. Skicka din osläppta/ohörda låt (ladda inte upp på youtube, zshare, soundcloud osv.) som ”bifogad fil” till [email protected], så hör vi av oss om vi är intresserade. Ljudkvalitén får gärna vara 320 kbps. För mer info, klicka här.

Forum: [Audio] Whoa presenterar: Exklusiv mp3: DenApa ft. Yde & Tobbe – Andas

Läs mer:

Kommentarer

   
2012-07-30 21:43
En av de bättre låtarna som släppts här på länge.
2012-08-03 23:45
Låter riktigt bra! Ska bli kul att höra resultatet och kul att medverka på ett par tracks!
2012-08-08 2:20
Hey, tack hörrni! :)

För er som ev är intresserade; Kingsize uppmärksammade låten igår!

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till [Audio] Whoa presenterar: Exklusiv mp3: DenApa ft. Yde & Tobbe – Andas för att kommentera!