R.I.P. mellanöl

En före detta medlem i Whoa-crew, en välkänd profil på communityt och en kär vän till många har gått bort vid en väldigt ung ålder. Vi vill gärna ta en stund av er tid för att minnas mellanöl och samtidigt skänka en tanke till dem som han lämnade efter sig. *..emelie..* här på forumet har skrivit ihop några av sina minnen av honom:

mellanöl var den mest omtänksamma och snälla människa jag någonsin har haft i mitt liv. Första gången jag träffade honom var på Hultsfredsfestivalen 2005. Vi klickade på en gång och det kändes som att vi hade känt varandra i hur många år som helst! Vi fortsatte att träffas och blev bara bättre och bättre vänner för varje dag som gick.

Varje problem man hade, så fanns han där ett telefonsamtal bort! Alltid ställde han upp för sina vänner och för folk han knappt kände på Whoa! Tack vare honom har, vad jag vet, en människa slutat missbruka och det är en stor grej att få någon att vakna upp ur.

Jag trodde mellanöl var odödlig. Han klarade sig igenom tågkrascher, hjärnblödningar och massa andra sjuka grejer och ändå stod han kvar på sina två ben på jorden. Oavsett hur mycket skit som kastades på honom och hur mycket skit han än fick in i sitt liv, så kom han alltid där med ett stort leende och drog sina roliga (och dåliga) skämt! Tyvärr visade det sig att han inte var odödlig denna gång, men han kommer alltid finnas i alla våra hjärtan och vi kommer alltid minnas honom med stor kärlek, glädje och respekt!

/Emelie

Vila i frid mellanöl, du kommer att vara saknad.

//Whoa-crew

Läs mer: