Whoa firar 1500 blogginlägg!

Vi började snacka om det redan runt 2004-2005. Det dröjde dock till 2008 innan vi kände oss redo. Den redaktionella  avdelningen startades upp på Whoa och bloggen blev snabbt ledande i Sverige när det kommer till att spegla den bästa och mest relevanta svenska hiphopen. Idag ligger vi stadigt runt 40 000 besök i veckan och fortsätter att vara den naturliga mötesplatsen för svensk hiphop på nätet.

Sedan 2008/02/05 har 1499 inlägg postats och idag, 2011/12/11, ger vi er alltså nummer 1500.

Under dessa snart fyra år har många grymma bloggar och sidor kommit och gått, medan vi har bestått. Och vi tänker stanna kvar, för vad annat kan vi göra när svensk hiphop levererar som den gör? Nu börjar det vara dags att blicka fram mot år 2012 och givetvis har vi på redaktionen stora planer även för fortsättningen…

Tills vidare, glöm inte att kolla in våra senaste releaser i Guldgruvan-arkivet och Netplay-arkivet! Missa inte heller våra avsnitt i Whoa-TV eller rekommendationer i Whoa rekommenderar!

Kontakta oss på redaktionen genom att maila [email protected]
Läs om oss som arbetar med Whoa.nu genom att besöka http://blog.whoa.nu/crew/

Läs mer: