Vill du blogga om svensk hiphop? Nu söker vi nya medarbetare!

Varje dag besöks Whoa.nu av tusentals människor och vi har, under våra 10 år i gemet, vuxit fram till den största mötesplatsen för hiphopintresserade och musiker på den svenska hiphopscenen. Sedan tre år tillbaka har vi, genom startsidan och vår blogg, satt extra fokus på den svenska hiphopen som vi tycker förtjänar att lyftas fram. Ett initiativ som kommit att uppskattas av många, av vårt stora läsarantal att döma. Förra veckan besöktes blog.whoa.nu 40957 gånger och vi är – sedan länge – den näst mest besökta proffsbloggen i hela Sverige.

Nu 2010, i takt med att svensk hiphop fortsätter att växa, känner vi att det är dags att lägga i ytterligare en växel i vår bevakning av den svenska hiphopscenen.Vi som arbetar med det redaktionella idag har dock redan upp till hakan med jobb, så nu behöver vi förstärkning av en eller flera hiphopintresserade som vill hjälpa till och blogga hos oss!

Vi söker dig som har ett stort hjärta för svensk hiphop och som vill tipsa om såväl nya videor och låtar, som intervjuer, spelningar och arrangemang. Vi söker även dig som vill dela med dig av tänkvärda krönikor, göra originella intervjuer eller skriva recensioner av nya skivor och konserter. Du behöver inte vara någon stjärna på att skriva, men vara villig att utvecklas som skribent och givetvis blogga regelbundet. Arbetet är ideellt och ger därför ingen kontant lön, men möjlighet till gästlisteplatser, biljetter, skivor och möten med artister finns. Hos oss erbjuds du en fri och kreativ roll, där du får chans att göra det du själv vill och brinner för.

Är du personen vi söker?
Skriv i så fall ner ett par rader om dig själv (inkl. användarnamn) och vad du hoppas kunna bidra med, och skicka som ett mail till [email protected]. Bifoga gärna referenser i form av sådant du skrivit tidigare. Skriv ”Ansökan som skribent på Whoa 2010″ i rubriken.

Statistik om Whoa:
http://www.tailsweep.se/partners/whoanu
http://bloggportalen.aftonbladet.se/BlogPortal/view/BlogDetails?id=27682

Forumtråd: Vill du blogga om svensk hiphop? Nu söker vi nya medarbetare!

Läs mer: