Över 130 grymma svenska hiphopsläpp, alldeles gratis!

Vi som driver Whoa älskar – som ni redan vet – hiphop och hjälper gärna den bästa svenska hiphopen att få den uppmärksamhet den förtjänar. Detta visar sig bland annat genom löpande nyheter och musiktips, analyser och recensioner men också massor av gratisreleaser. Vi sitter på en stor och etablerad plattform och vill så klart dra vårt strå till stacken genom att pusha de där releaserna som har det lilla extra.

Syftet med detta inlägg är att påminna dig om den enorma, musikaliska skatt, som finns på Whoa. I takt med att svensk hiphop levererat, har nämligen även våra arkiv fortsatt att växa och i dagsläget finner du ett oräkneligt antal fristående låtsläpp och hela 133 stycken fullängdare på våra servrar. Besök arkiven idag och passa på och ladda hem guldkornen som du missat, förlorat eller glömt bort! Gratis, precis som vanligt!

Guldgruvan-arkivet (sällsynta och klassiska släpp som letats upp och släppts på nytt)
Netplay-arkivet (mycket av det bästa som släppts i svensk hiphopväg de senaste åren)
Veckans Mp3-arkivet (smått legendarisk avdelning med mängder av feta tracks)
Senaste exklusiva släppen-arkivet (flertalet grymma låtar/skivor som släppts det senaste året)

 

Läs mer: