Massor av svensk hiphop i netplay-arkivet

Fotograf: Pontus Gustavsson

Efter en tids välbehövlig semester börjar vi sakta men säkert höja närvaron igen på redaktionen, med mer bevakning av svenska hiphopscenen som resultat. Vi har spännande grejer på gång på Whoa. Mycket musik är på gång under återstående 2011, men först ska Way Out West avklaras 11-13 augusti där Wiz Khalifa och Kanye West får ses som de stora höjdpunkterna för oss hiphop-tokiga.

I väntan på kommande netplays, guldkorn från Guldgruvan och veckans mp3s rekommenderas därför att du tar en titt i vårt ständigt växande netplay-arkiv, som rymmer massor av grym svensk hiphop (i nuläget 78 releaser, för att vara exakt) för gratis nedladdning. Så här långt på året har ni fått 19 skivor, varav flera mottagits väldigt bra. Har du hört allihopa? Har du tipsat dina polare?

Klicka här för att komma till netplay-arkivet (massor av svensk hiphop för gratis nedladdning)

Forum: [Audio] 78 skivor med svensk hiphop i netplay-arkivet, och fler är på gång ...

Läs mer:

Kommentarer

   

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till [Audio] 78 skivor med svensk hiphop i netplay-arkivet, och fler är på gång ... för att kommentera!