Guldgruvan: Allyawan – Blu Duk Tales Vol. 1 (2005)

Den som har hängt på Whoa länge har koll på Allyawan. Även den som har koll på riktig MC typ av skit. Samuel Soroosh Nazarian började rappa i tidig ålder men är fortfarande en hungrig rappare. Whoa är stolta över att tidigare fått släppa två av hans tre Blu Duk Tales-skivor (Blu Duk Tales Vol. 2 & Blu Duk Tales Vol. 3). Nu har vi också fått möjlighet att släppa hans första mixtape som kanske har gått en del förbi. Blu Duk Tales Vol. 1 är ett mixtape som främst består av sololåtar men också låtar från artister som Degone, Lönlös och Ruztel samt flertalet gäster.

Vad är den största skillnaden mellan Allyawan som rappare på Blu Duk Tales Vol. 1 och Allyawan 2011?
- Åldern och kunskap utifrån rutin är väl den mest självklara skillnaden men även synen på musik. Det här måste ha varit min mest hungriga tid någonsin. Den där lite sköna, naiva och ivriga rapparen jag var då, den har skapat den jag är idag. Idag tänker jag mer realistiskt och försöker bara göra min grej oavsett framgång. Då ville jag ta över världen med ett hegge braj!

Vad har du på gång nu?
- Förutom sedvanliga mixtape-släpp emellanåt så har jag min nästa singel inplanerad och kommer att komma med datum om det snart. Låten heter Skit samma och är producerad av Leontin. Denna gången har jag, det mycket rutinerade skivbolaget, Goldenbest bakom mig och vårt mål är att se till att släppa min svenska fullängdare Välkomstceremonin på ett propert sätt. Även ett mixtape med den legendariska studion Junkyard Recordings är snart redo att släppas gratis!

Vilken skiva skulle du helst se i Whoas Guldgruva-arkiv?
- Eftersom att jag ändå hängt på Whoa ett bra tag så hörde jag och lyssnade på sjukt mycket låtar från olika artister. Vore nästan orättvist att bara nämna någon/några då det finns så mycket. Så här på rak arm kan jag tänka mig att höra C.R.Motvind-plattan en gång till for old times sake eller förutom bara Whoa-rap så försöker jag än idag få tag i gamla Hearin Aid- och Blacknuss-skivor. Ni har säkert bättre koll än mig på den fronten!

LADDA HEM ”ALLYAWAN – BLU DUK TALES VOL.1″ GENOM ATT KLICKA HÄR

Vill du släppa din musik genom Guldgruvan?
Om du är intresserad av att släppa din äldre musik genom Guldgruvan eller vill tipsa om en release vi bör släppa, maila [email protected]. Samtliga releaser hittar du här: blog.whoa.nu/guldgruvan-arkivet

Forum: [Guldgruvan] Allyawan - Blu Duk Tales Vol. 1 (2005)

Läs mer:

Kommentarer

   
2011-11-16 13:34
fett najs yao!

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till [Guldgruvan] Allyawan - Blu Duk Tales Vol. 1 (2005) för att kommentera!