Ladda hem Allyawans mixtape ”Blu Duk Tales Vol.3″!

Allyawan - Blu Duk Tales Vol.3För ett halvår sedan presenterade rapparen Allyawan sig på allvar med sitt mixtape Blu Duk Tales Vol. 2, som laddades hem av tusentals och bland annat nominerades för bästa ”Hiphop (inkl. RnB/Soul)” på Manifestgalan tidigare i år. Nu är vi på Whoa glada att även kunna presentera uppföljaren till detta släpp, i form av den tredje volymen i Blu Duk Tales-mixtape-serien.

Blu Duk Tales Vol.3 är – precis som avslöjades i preview-recensionen tidigare i veckan – en skiva som motsvarar förväntningarna på artistens utveckling, där Allyawan gång på gång skriver under på varför han anses vara en av Sveriges absolut främsta talanger inom svensk hiphop och kanske till och med mer än så. Här återfinns smakproven Beam Me Up, Lullaby (Na Na Na) och Necktwister plus nio andra helt nya spår, till stor del producerade av Kids On DMT. Vi snackar tyngd, attityd och massor av känsla på en och samma gång.

Ladda hem Blu Duk Tales Vol.3 genom direktlänken nedanför låtlistan.

Låtlista:
01. Champion (Prod. Kids On DMT)
02. Lullaby (Na Na Na) (Prod. Kids On DMT)
03. Necktwister (Prod. Kids On DMT)
04. 61 Uns (Prod. Liah Productions)
05. Come Around and Go (Prod. Hurricane Productions)
06. What You Know (Prod. Kids On DMT)
07. Beam Me Up (Prod. Prov P)
08. Three Course Dinner (Prod. Kids On DMT)
09. Because of You ft. Troy Jamz (Prod. Troy Jamz)
10. No Doubt In My Mind (Prod. LIAH Productions)
11. The Allyawan Show (Prod. Darjan)
12. Majestic (Outro) (Prod. Kids On DMT)

LADDA HEM ALBUMET GENOM ATT KLICKA HÄR

För mer info och kontakt besök:
www.allyawan.com
www.myspace.com/allyawan
twitter.com/allyawan
www.facebook.com

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2009/08/08/ladda-hem-allyawans-mixtape-blu-duk-tales-vol-3/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Forumtråd: [Audio] Allyawans mixtape ”Blu Duk Tales Vol.3″ UTE NU!

allyawan-blu_duk_tales_vol_3-whoa.nu

Läs mer: