Massor av svensk hiphop i netplay-arkivet

Fotograf: Pontus Gustavsson

I väntan på kommande netplays, guldkorn från Guldgruvan och aktuella mp3s rekommenderas att du tar en titt i vårt ständigt växande netplay-arkiv, som rymmer massor av grym svensk hiphop för gratis nedladdning. Så här långt på året har ni fått 22 skivor, varav flera mottagits väldigt bra. Har du hört allihopa? Har du tipsat dina polare?

Klicka här för att komma till netplay-arkivet (massor av svensk hiphop för gratis nedladdning)

Vill du släppa ditt nya ohörda/osläppta album som exklusiv netplay på Whoa? Maila oss på [email protected] så tar vi det därifrån.

Forum: [Audio] 78 skivor med svensk hiphop i netplay-arkivet, och fler är på gång ...

Läs mer:

Kommentarer

   

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till [Audio] 78 skivor med svensk hiphop i netplay-arkivet, och fler är på gång ... för att kommentera!