Nya släpp från Ken Ring Rootpeople samt Ågren & Öris

Ken Pressbild 3Ken Ring, som i år firar 10 år som artist, är snart aktuell med ett nytt album. Albumet kommer kort och gott att heta HipHop, vilket även är titeln på första singeln som för några dagar sedan släpptes exklusivt via DN På Stan-bloggen. Albumet HipHop släpps i slutet av maj på Pope Records.

Klicka här för att gå till DN På Stan bloggen

Rootpeople - The Leftovers NetplayGruppen Rootpeople bestående av rapparna Mattew, Antone och Untitled (som tidigare varit veckans MP3 här på whoa) har precis släppt sin netplay The Leftovers Netplay. Netplayen innehåller låtar och sessions från 2008 och är en blandning av både osläppt material och sådant som tidigare kunnat höras på olika mixtapes.


Klicka här för att ladda hem The Leftovers Netplay

Öris & Ågren - Bill & Bull

Öris och Ågrens mixtape Bill & Bull som vi tidigare bjudit på en förhandslyssning samt förhandsrecension av är nu släppt via mybestfriendismygrind.com och kan nu laddas hem gratis därifrån.

Klicka här för att komma till My Best Friend Is My Grind

Forumtrådar:
[Audio] Ken Ring – Hip Hop
[Audio] The Leftovers Netplay 2009 / Rootpeople
[Audio] Öris & Ågren – Bill & Bull mixtape.


Läs mer: