Listan över ”Svenska hiphopsläpp 2009″ uppe nu!

Då var det januari igen och svensk hiphop går ännu ett riktigt spännande år till mötes. Nyfikenheten och intresset är som vanligt stort och frågorna är givetvis snarlika som tidigare. Vad händer i musikväg 2009? Blir detta året när media och kvällspress vaknar upp från koman och inser hur mycket bra svensk hiphop som finns där ute? Vilka artister släpper nytt material? Vad kommer skivorna att heta och när släpps de?

För att ge svar på de flesta av frågorna har jag precis som inför 2007 och 2008 hört av mig till flera av de berörda artisterna/skivbolagen ute i landet och kollat av läget. Självklart saknas det fortfarande skivor på listan och vissa av uppgifterna är ännu oklara. Se därför listan som en start och så hjälper vi varandra att fylla på den allt eftersom dagarna rullar på.

Är du hiphopartist, promotor eller dylikt och saknar ditt kommande släpp (album, mixtape eller ep, ej singlar) på listan? Maila in informationen i fråga till oss på [email protected] så lägger vi in det när vi har tid över. Tips från privatpersoner är naturligtvis också välkommet, men för att slippa rykten och felaktiga källor vill vi i så fall ha en hänvisning till källan (dvs. var man har läst/hört om det hela).

Klicka här för att komma vidare till listan (alternativt klicka på länken för ”Svenska hiphopsläpp 2009″ till höger i menyn).

Hoppas att detta uppskattas! Mycket nöje!

Forumtråd: Svenska hiphopsläpp 2009 – LISTA – Fyll på!

Läs mer: