Maddix – Till alla dom (prod. Simon Soold)

Maddix, som tidigare släppt netplayen Vissa drar (där titelspåret var veckans mp3 på Whoa förra sommaren), ger oss här – från Stockholms mörkare hörn – en sammanfattning av storstadens stress. Dagar som inte räcker till, kombinerat med ett par öl och några bloss för mycket.

Simon Soold har bankat ihop beatet och tillsammans med Maddix utgör de Stockholmsduon Rakt Av och det växande kollektivet Lågbudgetfunk. För den som vill kolla in Lågbudgetfunk så spelar de på Walla Scen idag (torsdag, den 1 september). De är även aktuella med netplayen Lågbudgetfunk del 2 här på Whoa. Passa också på och ladda ner sju feta spår producerade av Bjarne B här!

När det kommer till Maddix så släpps nya låtar och en musikvideo senast den 15 september på www.maddix.se

Klicka här för att ladda ned låten

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2011/09/01/maddix-till-alla-dom-prod-simon-soold/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till våra mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Relaterade länkar och information:
www.maddix.se
www.myspace.com/getmaddix
www.myspace.com/raktav
http://soundcloud.com/lagbudgetfunk

Forum: [Veckans MP3] Maddix – Till alla dom (prod. Simon Soold)

Läs mer:

Kommentarer

   
2011-09-01 15:26
Bra Simon Soold! Bra Maddix!
2011-09-05 9:08
Tack Polki! Kul att du kom förbi i torsdags!
2011-09-05 16:45
Både grym rap och produktion. Big up!

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till [Veckans MP3] Maddix – Till alla dom (prod. Simon Soold) för att kommentera!