Simon G feat. Zacke – Fullbordat samlag

Simon Gärdenfors var först ena halvan av duon Las Palmas, som fick en stor fanskara efter låtar som Missbruk beivras, Spökskrivare och Du har mail. Simon G ingår även i bandet Far & Son tillsammans med Frej Larsson (Slagsmålsklubben och Maskinen). Far & Son jobbar just nu på en fullängdare och har tidigare släppt singlarna Panik och Precis som jag.

Nu släpper Simon ”Simon G” Gärdenfors sin första soloskiva Att leva med skammen i slutet av augusti (via Hybris Digital, kommer upp på Spotify, iTunes osv.). Det är en lekfull samling låtar med relationsdrama som löst sammanhängande tema. Gäster som Spakur, Sandro M och Zacke dyker upp, och på producentsidan finns namn som Tony Senghore, Mats Norman, Kryptonite, CK och DJ Lo-kut.

Veckans mp3, Fullbordat samlag, är den första singeln och spår nummer två från det kommande albumet. Låten gästas av Zacke och är producerad av Mats Norman.

Missa inte releasefesten för Att leva med skammen Larrys corner i Stockholm den 26:e augusti!

Klicka här för att ladda ned låten

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2010/08/05/simon-g-feat-zacke-fullbordat-samlag/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till våra mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Relaterade länkar och information:
http://gardenfors.blogspot.com/
http://www.myspace.com/gardenfors
http://twitter.com/gardenfors

Forumtråd: [Veckans MP3] Simon G feat. Zacke – Fullbordat samlag

Läs mer: