Point 5 – Do That Thing ft. Lågbudgetfunk (prod. Simon Soold)

En del kommer ihåg Point 5 för hans deltagande i olika battles för några år sedan. Andra för att han var ena  hälften i den dynamiska hiphopduon Supahumans.

Point 5 och Lågbudgetfunk har gjort musik tillsammans under flera år, men valt att hålla sig tysta – tills nu. I samband med veckans mp3, Do That Thing, bryts tystnaden och detta rejält.

Låten är framförallt dedikerad till alla hatare som – istället för att göra sin grej – sitter och skriver grejer på nätet som de aldrig skulle säga när de ser dig i ögonen och skakar din hand, men även lika mycket till alla människor som artisterna mött och som faktiskt vågar göra just sin grej. Några av dem nämns i låten.

Klicka här för att ladda ned låten

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2011/09/15/point-5-do-that-thing-ft-lagbudgetfunk-prod-simon-soold/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till våra mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Relaterade länkar och information:
http://www.myspace.com/mcpoint5
http://soundcloud.com/lagbudgetfunk

Forum: [Veckans MP3] Point 5 – Do That Thing ft. Lågbudgetfunk (prod. Simon Soold)

Läs mer:

Kommentarer

   
2011-09-15 10:16
Boom! Fet låt!!
2011-09-15 15:14
Me like!
2011-09-16 8:27
Nice vibe!!

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till [Veckans MP3] Point 5 – Do That Thing ft. Lågbudgetfunk (prod. Simon Soold) för att kommentera!